Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Sommerskinke med nykål

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Ferdig røkt og kokt sommerskinke er enkel sommermat og supert å ty til når lysten til å stå over grytene er liten. Skinken kan serveres både kald og varm, og tilbehøret kan du variere på mange måter med sesongens fantastiske ferske norske grønnsaker og poteter. Vi serverer vår sommerskinke med nydelig nykål og en frisk sennepsdressing.

  • Grillet ørret med agurksalat

    Denne oppskriften har fått 4,4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Helgrillet fjell- eller sjøørret, eller kanskje en lekker røye? Hel fisk på 500-800 gram er fantastisk å grille, og en grillrist gjør jobben enklere. Grillet sitron, agurksalat med sommerlig selskap av reddik, norske nypoteter og en klatt rømme gjør matopplevelsen komplett. 

  • Squashsuppe med strimlet svinebiff

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Dette er en herlig lettlaget og frisk suppe som kan serveres både kald og varm. Med strimlet svinebiff og litt godt brød til blir dette et ordentlig godt suppemåltid.

  • Salade Niçoise

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Under 20 min

    Denne klassiske, franske salaten har navnet sitt fra byen Nice i Provenceområdet.

  • Tacopizza med kjøttdeig

    Denne oppskriften har fått 3,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Taco + pizza = Superdigg! Her har vi satt sammen det beste av to verdener. En pizzadeig som gir sprø og god bunn - toppet med tacokrydret kjøttdeig og friske grønnsaker! Nam!

  • Blåskjellsuppe med tomat og safran

    Denne oppskriften har fått 3,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Safran og tomat setter både farge og særegen, fantastisk smak på denne deilige, mettende blåskjellsuppen. Husk at det er viktig å sjekke blåskjellvarselet for å være sikker på at skjellene er ok å spise!

  • Flintstek med coleslaw og bbq-saus

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Grillet flintstek sammen med en frisk coleslaw og saftig maiskolbe - en smaksbombe! Toppet med smaksrik bbq-saus som du enkelt kan lage selv, eller kjøp ferdig for å gjøre det enda enklere.

  • Bringebærmousse

    Denne oppskriften har fått 4,5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    En luftig, syrlig, søt og frisk bringebærmousse er den perfekte avslutningen på  et godt måltid. Dette er en dessert alle liker, og som med fordel kan lages dagen før den skal serveres. Pynt den med friske bær og nyyyt!

  • Røsti med squash og egg

    Denne oppskriften har fått 4,1 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Grønnsaker og egg er en perfekt match. Har du rester av kokte poteter og litt squash som du ikke helt vet hva du skal bruke til, lager du denne enkle retten i løpet av under en halv time. 

version:11.21.1.11769, server:MP-PRD-WEB11 10.10.2024 14:07:00