Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Mandag

    Vegetarisk nøttestek

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    En nøttestek med masse gode smaker! Spis den til middag sammen med en god råkostsalat og en frisk dressing, eller server den som et alternativ til stuffing ved siden av helstekt kalkun.

  • Tirsdag

    Helstekt kalkun

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Helstekt kalkun er et vakkert og imponerende syn på matbordet. Følger du denne oppskriften vil du garantert oppnå et smakfullt og saftig resultat.

  • Onsdag

    Suppe med pinnekjøtt

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    En enkel måte å bruke opp rester av pinnekjøtt på! God grønnsakssuppe med rotgrønnsaker, der pinnekjøttet får varmet seg de siste minuttene av koketiden, og gitt en nydelig smak til suppa. Perfekt både til hverdag og fest!

  • Torsdag

    Flyndrefilet med råkost

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Gyllenbrune, panerte stykker av fisk er noe de fleste liker – og de behøver ikke være av typen som kommer i pakker fra frysedisken.

  • Fredag

    Nachos med kalkun

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Nachos er perfekt kosemat! Og supert å lage om du skal bruke opp rester av kalkun eller kylling. Du kan også bruke opp rester av ost eller grønnsaker som begynner å bli litt slitne. God mat med god samvittighet!

  • Lørdag

    Gyoza med svinekjøtt

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    40–60 min

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Gyoza er den japanske varianten av dumplings - de både dampes og stekes! Her har vi fylt gyoza'ene med kjøttdeig av svin, kål, vårløk, ingefær og hvitløk. Nam!

  • Søndag

    Steinbit i ovn med sitron og urter

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Steinbiten har ikke akkurat utseendet med seg, men det hvite fiskekjøttet er fast, smakfullt og enkelt å tilberede. Her har vi bakt steinbitfilet i ovnen med et spennende lokk av gresk yoghurt med sitron og urter.

  • Dessert

    Karamellpudding

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Karamellpudding er kanskje Norges mest populære dessert. Og det er ikke så rart – når den fløyelsmyke, deilige desserten kommer på bordet bringer den frem mange gode minner for alle og enhver. Populært dessert til jul, men også resten av året.

  • Karrikylling med pastasalat

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Karri er et vanlig krydder i det indiske kjøkken og smaker kjempegodt sammen med kylling! Vi har laget retten med ferdigkokte pastaskruer, som er supert hvis du har pastarester i kjøleskapet.