Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Grønnsaksspagetti med biffstrimler

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Tynne, tynne strimler av grønnsaker kan serveres som et alternativ til spagetti. Squash egner seg perfekt, men andre faste rotgrønnsaker kan også brukes. Vi har valgt å servere grønnsaksspagettien rå med varme biffstrimler og sopp som tilbehør, men den kan også få en rask runde i stekepannen med litt olje, og serveres som en deilig, lun salat. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Grønnsakslapper

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Grove, fylte pannekaker

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Bruk sammalt hvetemel i pannekakerøren, da blir de grovere og mer mettende. Vi har fylt de grove pannekakene med kyllingkjøttdeig og grønnsaker - og gratinert dem med ost. Perfekt som hverdagsmiddag eller til kveldskos! 

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Kremet fiskesuppe

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Her er en rask og enkel fiskesuppe som varmer godt og smaker nydelig. Om du er glad i reker eller blåskjell, er det kjempegodt i suppa også!

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Krydret perlegryn med stekt egg

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Perlegryn eller middagsgryn - forkokte, smakfulle gryn med kort koketid - er et godt alternativ til ris og pasta. Her er de spennende krydret og toppet med speilegg. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Fiskefrikassé med rød og hvit fisk

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    En smakfull fiskegryte med grønnsaker, en nydelig saus og fersk fisk. Vi har brukt ørret og kveite i vår frikassé, men her er det mange muligheter. Spanderer du litt blåskjell, reker eller andre skalldyr i frikaséen, blir den enda bedre.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Focaccia pizza med spekeskinke og mozzarella

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    To herligheter - focaccia og pizza - slått sammen til en: Focaccia pizza! En saftig, tykk bunn toppet med spekeskinke, mozzarella, semitørkede tomater og masse godt!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Provencalsk lammestek

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Å legge steken oppå skivede poteter og grønnsaker og la alt bake i ovnen sammen er både enkelt og velsmakende. Den gode kraften fra steken drypper ned på grønnsakene og danner det perfekte tilbehøret. Hvilke grønnsaker du velger er opp til deg og hva du liker. Vi har brukt de aller enkleste - potet, tomat og løk.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Plommeclafoutis

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Clafoutis er en slags ovnspannekake med bær eller frukt, tradisjonelt laget med mørke kirsebær og drysset med et fint dryss melis. Vi bruker det naturen har å by på i Norge, og fyller vår clafoutis med modne plommer og serverer den lun med selskap av lettvispet krem. 

  • Lasagne

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Du skal lage alt fra bunnen av,-  og det er ganske kult. Føst skal du lage en kjøttsaus. Så skal du lage en ostesaus som lages på en lys bunnjevning. Det er den samme teknikken som brukes når du f.eks. skal lage hvit saus, der du smelter smør og har i hvetemel før du sper med melk. Tilslutt skal du montere og gjøre klar en god salat. Her er det altså masse å lære!