Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Asiatisk eggerøre

    Denne oppskriften har fått 4,4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Asiatisk eggerøre er stekt med soyasaus, noe som gir en deilig smak av umami. Umami betyr velsmakende på japansk, og det er nettopp det denne retten er. Topp med nori og spis med kokt ris til, og vipps så har du en rask, god og proteinrik middag! 

  • Hjemmelaget fiskegrateng

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Fiskegrateng er en super måte å utnytte restene etter gårsdagens fiskemiddag på. Du kan bruke både hvit og rød fisk - fersk, lettsaltet eller røkt. Fiskegrateng er dessuten en fiskemiddag som barn ofte liker.

  • Kjøttsuppe

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Hva passer vel bedre en kald og våt dag enn glohet kjøttsuppe? Denne suppen kan varieres i det uendelige, og du kan tilsette grønnsaker og kjøtt etter sesong, tilgjengelighet, og - ikke minst - din egen smak.

  • Tandoorilaks med agurkdressing

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Laks med tandoorikrydder løfter fiskemiddagen til en nytt nivå! Krydret og god fisk sammen med frisk og syrlig agurkdressing. Server med byggryn eller couscous, og gjerne en agurksalat til. Perfekt som hverdagsrett eller som en enkel middag når du skal ha gjester.

  • Enchiladas med kylling

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Enchiladas med kylling, supergod mat som passer for hele familien!

  • Reinsdyrbiff med nøttesmør

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    En saftig reinsdyrbiff med pastinakkpuré og deilig brunet nøttesmør. En imponerende enkel oppskrift, - og kanskje ny fredagsfavoritt?!

    Anette viser deg hvordan du får biffen helt perfekt, - og gir deg noen ekstra tips!

  • Røkt svinekam med stuede grønnsaker

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Møre biffer av røkt svinekam smaker nydelig sammen med stuede grønnsaker. Stuende grønnsaker er grønnsaker og saus i ett, og kan varieres med ulike typer grønnsaker, ettersom hva du har lyst på. Server gjerne med kokte poteter til.

  • Gresskarpai

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Det blir ikke Thanksgiving uten gresskarpai! En tradisjonell klassiker med deilig kryddersmak, ikke ulikt våre pepperkaker. 

  • Grateng med skinke og makaroni

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Grateng med skinke og makaroni er en enkel og god hverdagsmiddag. Gratengen er litt klebrig, noe som gjør det lettere når de minste skal lære seg å spise selv. 

version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB11 25.04.2024 08:17:09