Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Kjøttform med potetmoslokk

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Her er en magrere variant av den engelske Sheperd's Pie, som ofte ble laget med malt lammekjøtt. Potetmos ble lagt som et lokk på toppen, og servert som en alt i én form. Kjempegod hverdagsmat både for liten og stor!

  • BBQ kylling bowl

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Salatbowl med saftig, grillet kyllingfilet glasert med en asiatisk bbq-saus, nudler, kimchi og friske grønnsaker. Smakfull og fresh salat til lunsj eller middag. 

  • Grillet makrell med syltede grønnsaker

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Grillet makrell er tradisjonell sommermat for mange. Vi har gitt den spennende følge av syltede grønnsaker, som et friskt alternativ til rømme og agurksalat. Server små nypoteter til, og sommeridyllen er komplett.

  • Fransk løksuppe

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    En klassissk fransk løksuppe er laget av enkle ingredienser, men smaker vidunderlig. Vær tålmodig og la løken steke seg ordentlig gyllenbrun, så er belønningen en helt nydelig suppe!

  • Kokoda -ceviche fra Fiji

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Er du glad i poke og cheviche? Da er dette retten for deg! Kokoda er en lett og sommerlig fiskerett med sitrus og kokos som med fordel kan lages i god tid før servering, slik at smakene får utvikle seg ordentlig. 

  • Ossobuco med pasta

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Vi elsker varmende gryter med masse smak når temperaturen synker og mørket senker seg! Den italienske klassikeren ossobuco med kalveskank serverer vi her med den brede pastatypen papardelle, og et raust dryss gremolata over.

  • Sis köfte - tyrkisk kebab

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Köfte, kofte eller kebab er vanlige navn på krydrede kjøttboller fra Midt-Østen. De finnes i et utall varianter, gjerne kraftig krydret og servert i ferske pitabrød eller lefser. Våre köfte er laget av lammekjøtt.

  • Blåbærclafoutis

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Det vanskeligste med clafoutis er trolig å uttale det franske navnet. Den pannekakelignende røren kan du variere med andre typer bær og oppdelt frukt.

  • Smuldrepai med bær

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Bland sammen mel, havregryn, smør og brunt sukker. Ha det over frosne blåbær og bringebær, og vips så har du en supergod smuldrepai! Du kan også bruke selvplukkede bær. Smaker kjempegodt alene, eller med litt is til.