Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Kremet pasta med gresskar

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Har du fått med deg denne herlig kremete pastaretten på tik-tok? Spagetti, gresskar og fløte - stort mer trenger du ikke for å lage denne trendy vegetariske middagen. Yummy, yummy!

  • Laksepai

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Laksepai er perfekt å servere når du har gjester, og med røkelaks får paien enda mer smak! Servert med frisk asparges er dette en ypperlig lunsj- eller middagsrett.

  • Pølsegrateng

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Pølsegrateng er hverdagsfavoritt for mange familier, og er en rett som kan varieres ut fra hva du har i kjøleskapet.

  • Indisk kyllingsuppe

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    En smakfull og varmende kyllingsuppe med linser, spinat og kokosmelk er ikke feil på kalde dager. Server med varme nanbrød eller annet godt, ferskt brød.

  • Lammepizza

    Denne oppskriften har fått 4,2 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Hvit pizza! NAM! Av pizzadeigen lager du ovale porsjonspizza som pensles med smør og stekes i panne – før den toppes med glasert lammeskav, blomkål, ruccula og granateple.

  • Lutefisk

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Lutefisk er en del av våre eldgamle norske matkultur, og er for mange en viktig del av førjulstradisjonene. Vi anbefaler å salte lutefiskstykkene en stund før tilberedning, og deretter bake dem i varm stekeovn. Det tradisjonelle tilbehøret er bacon, poteter og ertestuing, men listen er lang over andre garnityr som er med på å gjøre lutefisken til et herremåltid. 

  • Lapskaus

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Lapskaus er en velkjent tradisjonsrett i Norge. Rykende varm brun lapskaus med mørt og deilig kjøtt av høyrygg faller garantert i smak hos liten og stor.

  • Brune pinner

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Brune pinner er for mange en av julas 7 tradisjonelle slag, og er av de mest lettvinte kakene å bake. Sirup og kanel i deigen er med på å sette den gode smaken. En porsjon av denne oppskriften, gir ca. 50 brune pinner.

  • Risotto med gresskar

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Risotto er vidunderlig godt når den er laget riktig. Den skal være nesten flytende – som en tynn grøt, og fortsatt ha litt «bitt» i riskornene. Sødmen og kryddersmaken i det stekte gresskaret er nydelig i denne risottoen. 

version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB11 25.06.2024 06:50:00