Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Tray bake med kylling

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Deilig, sunn middag som gjør seg selv i stekeovnen. Vi har valgt kylling lårfilet, som tåler tøff varmebehandling, og sammen med søtpotet, rødløk og kikerter er dette rene festmaten.

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Tacokjøttboller med grønnsaksmos

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Alle liker tacokjøttboller! Med kjøttdeig av svin lager du raskt spenstige små kjøttboller med tacosmak. Bland potetmos og grønnsaker, og server med ferdig salsa, så har du garantert populær og superrask middag!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Grønnsaksrøsti med egg

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Grønnsaksrøsti med speilegg er smakfulle små pletter, som gir deg akkurat det du trenger; god mat!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Bacalao

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Det finnes en mengde oppskrifter på Bacalao rundt om i verden og i Portugal skryter de av at de har en oppskrift for hver dag i året. Her i Norge er versjonen med potet og tomat den mest populære. Lett å lage og perfekt mat for festlige anledninger.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Reinsdyrbiff med glaserte rotgrønnsaker

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Norsk og eksotisk, reinsdyrkjøtt er noe av det mest spennende vi har av norske råvarer. Server kjøttet som en herlig biff med vaniljesmør og rotgrønnsaker.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Klassisk lammestek

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Klassisk lammestek er typisk servering i forbindelse med påske og i lammesesongen om høsten, men gjerne ellers i året også. Bruker du litt tid på å skjære ut isbeinet på lammelåret før steking, så får du en lammestek som er enklere å skjære i fine skiver.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kokt laks med agurksalat og sandefjordsmør

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    40–60 min

    Kokt laks er en rotekte norsk middagsklassiker. Retten er festmat og har blitt selve middagsbordets symbol for 17. mai i Norge. Med fiskeskivens vakre korallrøde farge blir den også en fryd for øyet der den ligger side om side med agurksalat, poteter og gyllent sandefjordsmør.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Suksessterte

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Suksessterte er manges kakefavoritt, og er en klassisk festkake. Den gule og fine fargen lyser opp kakebordet!

  • Vaffelomelett

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Det er masse som kan lages i vaffeljern,- og omelett er en av de! Veldig kult og veldig godt. Du kan også ha på litt skinke, urter, tomat eller noe annet godt når du skal spise den. Etter hvert som du får litt trening kan du også eksperimentere deg frem til din egen variant, f.eks. med litt brokkoli, ulike typer urter, eller kanskje en annen type ost?