Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Eggepanne med squash

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Eggeretter som denne får vi aldri nok av! Squash er anvendelig og passer sammen med det meste - her med egg og ost i en nydelig eggepanne. Perfekt som en lett middag og super som tilbehør til grillmat eller på en buffet. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Koteletter og grønnsaker i ovn

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en ordentlig middag. Retten stekes ferdig i ovnen, da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kyllingcurry med søtpotet

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Prøv en curry uten karri. Dette er en deilig, varmende gryte med aner i Karibien. Vi har brukt kylling lårfilet, som er saftig og mørt, og tåler lang varmebehandling uten å bli tørt. 

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Skrei, lever og rogn

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Skrei, lever og rogn kalles også skreimølje, og er den tradisjonelle måten å servere skreien på. Dette er rustikk mat som bare kan nytes i skreisesongen.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Moussaka

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Moussaka er opprinnelig fra Midtøsten, men er mest kjent fra Tyrkia og Hellas. Hovedingredienser er lammekjøttdeig, tomater og aubergine. Det tar litt tid å lage denne herlige ovnsretten, men det er verdt innsatsen!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Bacalao

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Det finnes en mengde oppskrifter på Bacalao rundt om i verden og i Portugal skryter de av at de har en oppskrift for hver dag i året. Her i Norge er versjonen med potet og tomat den mest populære. Lett å lage og perfekt mat for festlige anledninger.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Lapskaus

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Lapskaus er en velkjent tradisjonsrett i Norge. Rykende varm lapskaus faller garantert i smak hos liten og stor.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Mandelkjernepudding

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Mandelkjernepudding, eller mandelpudding som mange kaller den, er desserten som får søte barndomsminner til å strømme på. 

  • Amerikanske pannekaker

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Amerikanske pannekaker er mindre og tykkere enn vanlige pannekaker, og de smaker kjempegodt! 5 porsjoner gir ca. 10 pannekaker, og da har vi har beregnet 2 per porsjon. Server gjerne med cottage cheese og syltetøy, eller lønnesirup og bær.