Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Laks i wok

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    En rask og herlig wok med laks og raust med friske, sprø grønnsaker - perfekt som travel hverdagsmiddag. Laksen kan du godt bytte ut med for eksempel ørret eller steinbit. 

  • Koteletter og grønnsaker i ovn

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en ordentlig middag. Retten stekes ferdig i ovnen, da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.

  • Seibiff med løk

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Sei er med sitt litt mørke kjøtt en anvendelig og smakfull matfisk. Seibiff med løk er god, norsk tradisjonsmat og en velkjent hverdagsklassiker.

  • Kyllingcurry med søtpotet

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Prøv en curry uten karri. Dette er en deilig, varmende gryte med aner i Karibien. Vi har brukt kylling lårfilet, som er saftig og mørt, og tåler lang varmebehandling uten å bli tørt. 

  • Huevos rancheros

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Rask middag eller en skikkelig frokost på dager du trenger en heftig start! Bønner, egg, salsa, vårløk og koriander. Que rico! 

  • Moussaka

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Moussaka er opprinnelig fra Midtøsten, men er mest kjent fra Tyrkia og Hellas. Hovedingredienser er lammekjøttdeig, tomater og aubergine. Det tar litt tid å lage denne herlige ovnsretten, men det er verdt innsatsen!

  • Sosekjøtt

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Sosekjøtt, som noen steder også blir kalt kjøtt i mørke, er en kraftig og smakfull gryte med bog eller høyrygg av storfe. Server den tradisjonsrike kjøttgryten med kokte eller saltbakte poteter, og selvfølgelig tyttebær.

  • Smuldrepai med epler

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Smuldrepai med epler er en enkel og elsket klassiker i den norske eplehøsten. Server med hjemmelaget vaniljesaus eller en klatt créme fraîche, og nyt de friske, norske eplene i søt innpakning!

  • Klippekrans

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Klippekrans, kringle eller gigant kanelsnurr?! Nybakt er den helt fantastisk. Husk at alle råvarer bør være romtempererte før du starter. Det betyr at melk, egg og smør bør stå i romtemperatur en god stund før du setter i gang å bake.

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!

version:11.21.1.11780, server:MP-PRD-WEB12 12.10.2024 10:30:30