Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Laks i wok

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Her er en lynrask fiskerett med smaker som minner om ferietider. Laks får man tak i hele året og er en fisk som man kan variere i det uendelige med.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Koteletter og grønnsaker i ovn

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en ordentlig middag. Retten stekes ferdig i ovnen, da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Seibiff med løk

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Sei er med sitt litt mørke kjøtt en anvendelig og smakfull matfisk. Seibiff med løk er god, norsk tradisjonsmat og en velkjent hverdagsklassiker.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kyllingcurry med søtpotet

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Prøv en curry uten karri. Dette er en deilig, varmende gryte med aner i Karibien. Vi har brukt kylling lårfilet, som er saftig og mørt, og tåler lang varmebehandling uten å bli tørt. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Huevos rancheros

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Rask middag eller en skikkelig frokost på dager du trenger en heftig start! Bønner, egg, salsa, vårløk og koriander. Que rico! 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Moussaka

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Moussaka er opprinnelig fra Midtøsten, men er mest kjent fra Tyrkia og Hellas. Hovedingredienser er lammekjøttdeig, tomater og aubergine. Det tar litt tid å lage denne herlige ovnsretten, men det er verdt innsatsen!

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Sosekjøtt

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Sosekjøtt, eller kjøtt i mørke, er en kraftig og smakfull gryte lagd av bog eller høyrygg av storfe. Server den tradisjonsrike kjøttgryten med kokte eller saltbakte poteter, og selvfølgelig tyttebær.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Smuldrepai med epler

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Smuldrepai med epler er en enkel og elsket klassiker i den norske eplehøsten. Server med hjemmelaget vaniljesaus eller en klatt créme fraîche, og nyt de friske, norske eplene i søt innpakning!

  • Klippekrans

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Klippekrans, kringle eller gigant kanelsnurr?! Nybakt er den helt fantastisk. Husk at alle råvarer bør være romtempererte før du starter. Det betyr at melk, egg og smør bør stå i romtemperatur en god stund før du setter i gang å bake.