Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Nachos med kalkun

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Nachos er perfekt kosemat! Og supert å lage om du skal bruke opp rester av kalkun eller kylling. Du kan også bruke opp rester av ost eller grønnsaker som begynner å bli litt slitne. God mat med god samvittighet!

  • Lapskaus med pinnekjøtt

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Har du rester av pinnekjøtt fra en av julens mange selskaper? Lag en deilig, varmende lapskaus og bruk opp pinnekjøttrestene.

  • Enkel potet- og purreløksuppe

    Denne oppskriften har fått 4,5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Potet- og purreløksuppe er en nydelig suppe som kan nytes både kald og varm. Som forrett eller smårett, eller som en såkalt påbygnings-suppe siden den gjerne kan få følge av sprøstekt bacon, spekeskinke eller annet mørt kjøtt.

  • Ovnsbakt torsk med brokkoli og purre

    Denne oppskriften har fått 4,5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Torsk, brokkoli og purre og en varm stekeovn - stort mer skal ikke til for å lage en rask og god fiskemiddag! Server med quinoa, ris eller byggryn for et mer mettende måltid.

  • Taco

    Denne oppskriften har fått 4,5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Taco, rett og slett! Hele Norges fredagsfavoritt! Her har du den tradisjonelle versjonen slik vi liker den - rask, enkel og populær. 

  • Bacalao

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Det finnes en mengde oppskrifter på Bacalao rundt om i verden og i Portugal skryter de av at de har en oppskrift for hver dag i året. Her i Norge er versjonen med potet og tomat den mest populære. Lett å lage og perfekt mat for festlige anledninger.

  • Klassisk skinkestek med surkål

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Skinkestek med surkål er en god gammeldags tradisjonsrett som smaker himmelsk. Sprø svor, saftig kjøtt og smakfullt tilbehør, akkurat slik det alltid har vært.

  • Kremfylte krumkakeskåler

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Lag krumkakene som krumkakeskåler istedenfor kremmerhus! Da får du plass til masse deilig iskrem og lune skogsbær, eller den tradisjonelle multekremen om du vil! En rask og enkel dessert i jula.

  • Quesadilla med kalkun og brie

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Superenkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Quesadilla er perfekt å lage når du skal bruke rester av kalkun eller har noen lefser til overs. Du kan variere med andre typer ost eller pålegg også om du har. Bruk fantasien!

version:11.21.1.11948, server:MP-PRD-WEB14 04.11.2024 12:47:23