Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • Restetips
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Quiche Lorraine

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Quiche lorraine er kanskje den mest kjente av alle salte paier. Fylt med bacon, ost og egg er den i all sin enkelhet en rett full av smak, som passer til de fleste anledninger. Navnet har den fått fra den franske regionen Lorraine i det østlige hjørnet av Frankrike.  

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Rømmegrøt

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Rømmegrøt, gjerne i følge med spekemat, har lange tradisjoner i Norge, og forbindes for mange med sankthansfeiring, olsokfeiring eller fjellturer. Grøten lager du enkelt selv, og fast tilbehør er sukker, kanel og smøret som skummes av grøten under koking.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Sesampanert kylling med eple- og fennikelsalat

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Under 20 min

    Sesampanert norsk kylling blir både sprø og saftig. Servert med eple- og fennikelsalat, mozzarella og en liten skvett god olivenolje gir et perfekt måltid som fint kan serveres til middag eller lunsj. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Grillet torsk med ramsløkpoteter

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Om fisken er selvfisket eller kjøpt i butikken spiller ingen rolle. En idiotsikker måte å tilberede den på er å pakke den i folie og sette den på ilden! I løpet av få minutter kan du servere den deiligste grillfisk.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Sheet pan quesadilla

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Kjapp, enkel tacomiddag hele familien kommer til å elske - Sheet pan Quesadilla! Alt i en form!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Svinefilet med brokkolisalat

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Grillet indrefilet av svin er nydelig grillmat. Server svinefileten med brokkolisalat med krønsj som tilbehør.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kokt laks med agurksalat og sandefjordsmør

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    40–60 min

    Kokt laks er en rotekte norsk middagsklassiker. Retten er festmat og har blitt selve middagsbordets symbol for 17. mai i Norge. Med fiskeskivens vakre korallrøde farge blir den også en fryd for øyet der den ligger side om side med agurksalat, poteter og gyllent sandefjordsmør.

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Bløtkake til 17.mai

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Hva med en lekker 17. mai-kake i rødt, hvitt og blått til nasjonaldagen? Lag sukkerbrød, vaniljekrem og marengssteger ferdig på forhånd, så kan du senke skuldrene og bare kose deg med pyntingen på selve festdagen. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Pølsegrateng med poteter

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    En real pølsegrateng er populært hos både store og små, og kan godt være middag en gang i blandt. Her har vi brukt grillpølser og ferdig kokte poteter fra dagen før - et knep som gjør retten ekstra rask å lage.