Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Plukkfisk

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Plukkfisk er en flott måte å bruke opp rester av kokt fisk på. Dette er husmannskost med røtter i Hordaland, og varieres ut fra hvilken fisk du har tilgjengelig – både fersk, saltet og røkt fisk smaker nydelig i plukkfisk. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Pannekaker

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Oppskriften gir verdens beste pannekaker, så pass på å lage nok pannekakerøre. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kyllinggryte med kokosmelk

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    En enkel, rask og velsmakende rett med strimlet kyllingkjøtt, som du har på bordet i løpet av en liten halvtime. Vi har brukt vanlig karripulver, men du kan godt spice den opp med currypaste om du liker det litt hot.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Lammeskav i kikertcurry

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Lammeskav eller tynnskåret lammekjøtt finner du i frysedisken. I denne gode kikertcurryen forenes gode kryddersmaker og smakfullt lammekjøtt til en spennende og god hverdagsmiddag.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Ferske reker

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Å pille ferske, nykokte reker på bryggekanten eller i parken er er en deilig sommeraktivitet, men de beste rekene får du i sesong om vinteren. Og enten du bestemmer deg for rekeaften i varmen eller i kulda, så er rekene aller best når de får spille hovedrollen i selskap med ferskt brød, majones, sitron og dill. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Biff Stroganoff

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Biff Stroganoff er en av Russlands mest berømte matretter. Vi har laget en variant med mørt biffkjøtt i en fyldig tomatisert saus. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Røkt svinekam med potetgrateng

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Helstekt røkt svinekam servert med potetgrateng og rødkål-slaw er deilig vintermat med mye smak. Beregn minst 300 gram røkt svinekam pr. porsjon, siden mye går bort i bein.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Snickerskake

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    De fleste elsker kombinasjonen av salte peanøtter dynket i karamell og sjokolade! Snickerskake gir deg alt det beste i én form, noe gjestene dine kommer til å digge! 

  • Tortillawrap

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Har du laget TikTok-tortillaen? Denne er fylt med spinat, skinke, paprika og ost. Superenkelt, og du kan lett variere fyllet. Stek den i et vaffeljern, slik som oss eller bruk et toastjern. Du kan gjerne bruke en grov tortillalefse (fullkorntortillalefse) i denne oppskriften.