Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Brokkolisuppe med grønn curry

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Brokkoli, hverdagsgrønnsak nummer én, framstår her i ny og spennende drakt. Denne suppen er full av deilig smak, den er jevnet med kikerter, og er glutenfri. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Rask gryte med grønnsaker og svinekjøtt

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Kjappe gryter er fantastiske hverdagshjelpere. Her er en gryte med norsk svinekjøtt i strimler, løk, potet, gulrot og blomkål, toppet med frisk spinat. Enkelt og supergodt!  

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Wok med kylling og nudler

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Wok grønnsaker og kjøtt, og bland inn kokte nudler. Hell over en ferdig woksaus til slutt. Enkelt - smakfullt - magert!

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Laks med kokos og lime

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Kombinasjonen av laks, revet fersk kokos og gresk yoghurt med lime er så å si nesten uslåelig. Dette er rett og slett et kjempegodt og sunt middagsalternativ med mye god smak. 

    Kombinasjonen av laks, revet fersk kokos og gresk yoghurt med lime er så å si nesten uslåelig. Dette er rett og slett et kjempegodt og sunt middagsalternativ med mye god smak. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Vårruller

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Vårruller er enkelt, billig og supergodt, og med denne oppskriften er det til og med sunt. Lær deg teknikken og eksperimenter med ulike smakskombinasjoner. Kanskje du til og med kan invitere venner til et hyggelig vårrull-verksted?

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kremede blåskjell

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Under 20 min

    Blåskjell er som all annen sjømat aller best på smak og konsistens i den kalde årstiden. Denne blåskjellvarianten smaker godt hele året og når blåskjellene er spist opp og livet er herlig å leve, tar du opp en skje og spiser resten som en suppe. Enkel mat med mye smak.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Kokt lammelår med dillsaus

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Har du forsøkt å koke lammelåret noen gang? Resultatet er mørt og saftig kjøtt, og bonusen er en nydelig kraft til å lage saus av. En lys, mild veloutésaus med dill smaker nydelig til.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kanelknuter

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Kjært barn har mange navn. Disse lekre og velduftende kanelknutene omtales ofte som kanelsnurrer eller "kanel i svingene".

  • Pannekaker

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Pannekaker er kjempegodt! Vi har servert dem med blåbærsyltetøy, men de smaker også godt med andre typer syltetøy, bacon eller sukker. Oppskriften gir ca. 8 pannekaker, og passer fint til en familie på 4 personer.