Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 3 av 5 stjerner.

    Stekt juleskinke med potetstappe

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Juleskinke er super mat å ty til i en travel førjulstid. Server den varm eller kald sammen med smørdampede grønnsaker og potetmos. Et godt tips er å røre inn et par skjeer god sennep i potetstappa. 

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Krydret steinbit i ovn

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Fisk bakt i ovnen er hurtigmat som nesten gjør seg selv. Her har vi brukt steinbitfilet bakt i kryddersmør – en luksus hverdagsrett med masse smak!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Pasta med lammeskav

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Lammeskav er enkelt å tilberede, og passer godt sammen med pasta i en kjapp hverdagsmiddag i lammesesongen. Her har vi brukt pastarør, men du kan gjerne bruke andre typer pasta.

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Kylling med søtpotet og grønnkål

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Alle middagsretter som kan tilberedes i form eller gryte og som gjør seg selv i ovnen er geniale i en travel hverdag.  Kylling overlår er saftig og mørt, og sammen med søtpotet, grønnkål og hvitløk.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Vegetarisk ramen

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Nudelsuppe, ramen, er en tradisjonell japansk rett som finnes i veldig mange varianter. Her har vi basert hele suppen på grønnsaker. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Biff med rødvinssaus

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    En klassiker - biff med rødvinssaus! Dette er perfekt helgemat når du skal kose deg sammen med noen du er glad i. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kokt torsk

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Torsk er en fabelaktig råvare som like gjerne kan serveres en enkel hverdag som til søndagsmiddag eller julemiddag. Det finnes knapt noe bedre enn nytrukket torsk eller skrei med sandefjordsmør, agurksalat og kokte poteter.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Brune pinner

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Brune pinner er for mange en av julas 7 tradisjonelle slag, og er av de mest lettvinte kakene å bake. Sirup og kanel i deigen er med på å sette den gode smaken. En porsjon av denne oppskriften, gir ca. 50 brune pinner.

  • Lussekatter

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    13. desember er Luciadagen, og lussekatter hører med til alle små og store barns Lucia-feiring. Inviter til fest og nyt smaken av deilige lussekatter. Her skal du bruke et krydder som heter safran, og det er det som gjør lussekattene gule! Oppskriften gir ca. 15 lussekatter.