Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Leverkaker

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Har du lyst til å begynne å spise mer innmat, men vet ikke helt hvordan du skal gjøre det? Lag en porsjon leverkaker! Leverkaker har en fin, mild smak, og er absolutt en rett å ta med seg om man ønsker å spise hele dyret fra hode til hale. Våre leverkakerer laget av lammelever og lammekjøttdeig, men her kan du bruke det du har tilgang på.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Bakt torsk med linser

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Det er ikke mye som skal til – fisk, litt smør eller olje, sitronsaft og krydder. Fisken gjør seg selv i ovnen mens du fikser tilbehøret. Og det blir så godt! Hver gang!

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Mac and cheese

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Mac and cheese er den ultimate koseretten, og elsket av både store og små. Kan serveres som den er, som tilbehør til stekt kjøtt, eller bare med en frisk salat ved siden av.

  • Denne oppskriften har fått 2 av 5 stjerner.

    Stekt skrei med spinat og sukkererter

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Raskt, enkelt og godt – filet av skrei, torsk eller annen hvit fisk gjør seg nesten selv i stekepannen med selskap av litt smør og sitron. Vårgrønne grønnsaker er nydelig til.

    Raskt, enkelt og godt – filet av skrei, torsk eller annen hvit fisk gjør seg nesten selv i stekepannen med selskap av litt smør og sitron. Vårgrønne grønnsaker er nydelig til.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Reinsdyrbiff med nøttesmør

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    En saftig reinsdyrbiff med pastinakkpuré og deilig brunet nøttesmør. En imponerende enkel oppskrift, - og kanskje ny fredagsfavoritt?!

    Anette viser deg hvordan du får biffen helt perfekt, - og gir deg noen ekstra tips!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kylling tikka masala

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Tikka betyr rett og slett kjøtt uten bein, og masala betyr krydderblanding. Kyllingkjøtt i krydder, altså! Marinert i yoghurt og krydder, og kokt ferdig i en deilig krydret tomatsaus med fløte. Sett av tid til å la kjøttet marinere over natten, så er resten gjort på under en halv time.

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Røkt svinekam med potetgrateng

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Helstekt røkt svinekam servert med potetgrateng og rødkål-slaw er deilig vintermat med mye smak. Beregn minst 300 gram røkt svinekam pr. porsjon, siden mye går bort i bein.

  • Denne oppskriften har fått 3 av 5 stjerner.

    Crema Catalana med hint av kanel

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Crema Catalana er en herlig spansk dessert. Denne har et hint av kanel. Perfekt dessert i appelsinsesongen og etter et godt tapasmåltid.

  • Rekesmørbrød

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Rekesmørbrød er kjempegodt. Dette kan du hvis du har reker med eller uten skall. Hvis du har reker med skall, så viser vi deg hvordan du skal pille dem. Reker med skall veier mer enn pillede reker, og vekten varierer. Vei opp underveis. Det gjør ikke noe om det blir litt mer eller mindre.