Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Vegetarisk gryte med bygg og bønner

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Vi blir aldri lei av gryteretter! Her har du en deilig gryte med byggryn, bønner og kikerter - et flott vegetarisk middagsalternativ.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Couscoussalat med kylling og appelsin

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    En frisk og rask salat med vårlige, lette smaker. Vi har brukt kyllingfilet, men du kan like gjerne bruke rester av kylling fra gårsdagens middag.

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Torsk med spekeskinke

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Ovnsbakt torsk krydret med pepper og surret inn i en god spekeskinke blir snadder hverdagsmat. Bak tomater med fisken i stekeovnen, lag en grønn og deilig rucculasaus, og kok potet og brokkoli. Enkelt, sunt og godt! Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Eggepanne med brokkoli.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Koteletter og grønnsaker i ovn

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en ordentlig middag. Retten stekes ferdig i ovnen, da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Sushi doughnut

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Den populære sushi doughnuten! Herlig frisk og ikke minst lekker å se på. Vi har pyntet vår med laksefilet, avokado, reddiker og agurk, men her er det bare fantasien som setter grenser. Lag gjerne din egen variant! 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Gresk lammepai

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    For mange er gresk mat synonymt med lam, og i denne paien samler vi essensen av de gode smakene. Lukk øynene og drøm deg tilbake til en liten, gresk taverna.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Bankekjøtt

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Bankekjøtt er en av de gode, gamle traverne på middagsbordet. Dette er enkel mat som er rask å forberede, men som trenger lang tid og lav temperatur for å få fram deilig mørhet og god smak. Langsom hurtigmat, kan du si.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Budapestrull

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Budapestrull er som en deilig krysning av rullekake og kvæfjordkake - nydelig nøttemarengs med kremfyll og mandarinbåter. Dette er en svensk klassiker, skapt av en konditor i Vetlanda rundt 1950. Nyt den med en kopp kaffe - gjerne servert i tynne mokkakopper!

  • Falafel med pitabrød

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Falafel er små boller laget av kikerter og krydder. Kjempegodt å lage til middag! Her har vi laget en variant i pitabrød med en frisk salat og tzatsiki. Her er det en del prosesser du skal gjennom, og en del som skal kuttes og klargjøres, - så dette er perfekt for deg som har laget litt mat før, og har lyst til å utfordre deg selv litt.