Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Fiskepinner i wrap

    Turmat
    Cook Time

    Elsker du fiskepinner? Prøv hjemmelagde fiskepinner i wrap servert med mango og rømmedressing. En frisk variant av retten alle kjenner til! 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kyllingwok med brokkoli

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Kyllingfilet og brokkoli - kjapp og god hverdagsmat ferdig på bordet på under en halvtime. Server med ris eller nudler. Vil du spare tid, kan du bruke en ferdig woksaus fra butikken.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Omelettburger

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Slik kan du også servere omeletten – som en hamburger! En sunn og rask rett, som er like god til lunsj som til middag.

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Fårikål

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Fårikål er Norges nasjonalrett, og oppskriften er enkel. Legg kjøtt og kål lagvis i gryta med salt og pepper mellom lagene, og kok til det er mørt.

    Les historien til nasjonalretten vår her

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Moules frites - blåskjell med pommes frites

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Moules frites er en klassisk og tradisjonell måte å servere blåskjell på, med røtter i Belgia og nordkysten av Frankrike. En gang fattigmannskost, i dag elsket restaurantmat som du veldig enkelt lager hjemme.

  • Denne oppskriften har fått 3 av 5 stjerner.

    Biffsnadder

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Biffsnadder er en god, gammel klassiker som nok aldri vil gå av moten.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Tradisjonell ertesuppe

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Tradisjonell ertesuppe kokt på svineknoke er god, solid bondekost som egner seg året rundt til både hverdag og fest. Og pannekaker hører med som dessert!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Eplekake i langpanne

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En saftig eplekake er noe som blir tatt godt imot blant både store og små. Kaken passer utmerket å servere på dugnad eller i barnebursdag. Om høsten får du friske, sprø norske epler i sesong, som gjør kaken ekstra god på smak.

  • Skattekiste med torsk og eple

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Torsk er kjempegodt å steke i ovnen i små pakker laget av bakepapir. Ved å steke fisken med eple, rosiner og nøtter får du en spennede smaksvariant. Kokte poteter blir også supert ved siden av. Det går også an å lage denne retten med laks eller annen fisk.