Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Fiskepinner i wrap

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Under 20 min

    Elsker du fiskepinner? Prøv hjemmelagde fiskepinner i wrap servert med mango og rømmedressing. En frisk variant av retten alle kjenner til! 

  • Kyllingwok med brokkoli

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Kyllingfilet og brokkoli - kjapp og god hverdagsmat ferdig på bordet på under en halvtime. Server med ris eller nudler. Vil du spare tid, kan du bruke en ferdig woksaus fra butikken.

  • Omelettburger

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Slik kan du også servere omeletten – som en hamburger! En sunn og rask rett, som er like god til lunsj som til middag.

  • Fårikål

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Fårikål er Norges nasjonalrett, og oppskriften er enkel. Legg kjøtt og kål lagvis i gryta med salt og pepper mellom lagene, og kok til det er mørt.

    Les historien til nasjonalretten vår her

  • Moules frites - blåskjell med pommes frites

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Moules frites er en klassisk og tradisjonell måte å servere blåskjell på, med røtter i Belgia og nordkysten av Frankrike. En gang var det fattigmannskost, i dag dampede blåskjell med pommes frites elsket restaurantmat som du veldig enkelt lager hjemme.

  • Biffsnadder

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Biffsnadder er en god, gammel klassiker som nok aldri vil gå av moten.

  • Ertesuppe med svineknoke

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Tradisjonell ertesuppe kokt på svineknoke er god, solid bondekost som egner seg året rundt til både hverdag og fest. Og pannekaker hører med som dessert!

  • Eplekake i langpanne

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En saftig eplekake er noe som blir tatt godt imot blant både store og små. Kaken passer utmerket å servere på dugnad eller i barnebursdag. Om høsten får du friske, sprø norske epler i sesong, som gjør kaken ekstra god på smak.

  • Skattekiste med torsk og eple

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Torsk er kjempegodt å steke i ovnen i små pakker laget av bakepapir. Ved å steke fisken med eple, rosiner og nøtter får du en spennede smaksvariant. Kokte poteter blir også supert ved siden av. Det går også an å lage denne retten med laks eller annen fisk.

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 26.04.2024 10:07:38