Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Svinekjøtt sweet and sour

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Rask sursøt wok med renskåret svinekjøtt til middag - perfekt når du er fysen på mat med asiatiske smaker! 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Minestronesuppe vegetar

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Den italienske minestronesuppen er kjent og elsket over store deler av verden, og finnes i et utall ulike versjoner. Her er det rom for individuell smak og alternative råvarevalg, men i en minestrone skal det alltid være bønner og tomat. Husk å sette av tid til å bløtlegge bønnene!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Enkel asiatisk fiskegryte

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Er du glad i curry er denne raske og gode hverdagsgryten med fisk midt i blinken! Hvor hot du vil ha den, justerer du selv. Gurkemeie gir ekstra sting og en nydelig gyllen farge på sausen.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Lettsaltet lammekjøtt med raspeballer

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Salt lammekjøtt med raspeballer er nydelig tradisjonsmat som smaker. Om du vil lage kålrotstappe som her eller bare servere med kokt kålrot i skiver, det blir opp til deg.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Skagenrøre

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Lag en deilig klassiker med reker i en deilig, kremete dressing med masse dill. Server den på ristet brød slik som her, som fyll i bakt potet eller sett en skål på bordet og server med knekkebrødbiter å dyppe i røren. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kylling med karamellisert appelsin

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Har du noen gang tenkt på sukker som krydder? I denne kyllingretten er sukkeret karamellisert, og er med på å krydre kyllinglårene sammen med frisk appelsinsaft, hvitløk og urter. Resultatet er fantastisk smakfullt og mørt kjøtt.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Ferskt kjøtt og suppe

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Dette er en god, gammel tradisjonsrett av kokekjøtt som gir masse smak. Kokekjøtt som oksebog eller høyrygg trenger god tid og lav temperatur for å bli skikkelig mørt. Server den varme suppen først, og deretter kjøttet i skiver sammen med poteter, grønnsaker og løksaus.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Prinsessepudding (semulepudding)

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Prinsessepudding av semulegryn har lange tradisjoner på dessertbordet, og vekker gode barndomsminner for mange. Server med rød saus, og pynt gjerne med friske bær. Sagopudding og polentapudding lages på samme måte - med sago- eller polentagryn.

  • Thaigryte med strimlet svinekjøtt

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Denne thaigryten har eksotiske smaker av kokos og karripasta. Hvis du vil at gryten skal være litt sterkere eller mildere, kan du smake deg frem og justere mengden karripasta.