Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Shakshuka

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Shakshuka er en rett der egg posjeres i en deilig tomatsaus. Dette er en sunn middagsrett, som også kan spises som en deilig lunsj eller en helgefrokost. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Fiskegryte med limetouch

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Lime, som er sitronens lillebror, setter et herlig søtsyrlig touch på denne fiskegryten. Retten passer perfekt når du skal servere noe godt til gjestene dine, men kan også være et fargerikt innslag i form av en hverdagsmiddag.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kyllingfilet i form

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Denne kyllingformen med smak av karri er en sikker vinner på middagsbordet for både store og små. Og det beste er at den lager seg nærmest selv. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Lettsaltet torsk med grønnkål og byggris

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Når du trenger snarlaget mat kan denne retten med grønnkål, byggris og et lite dryss grovhakkede mandler være midt i blinken. På kort tid har du altså mat som er smakfull som bare rakker`n.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Argentinske empanadas

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Nydelig kjøttfyll innbakt i deig - nesten som en liten innbakt pizza.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Helstekt indrefilet med ratatouille

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Indrefilet av svin er det møreste stykket på dyret. Den har en mild, fin smak og er i tillegg mager. I denne oppskriften serverer vi svinefileten med ratatouille - klassisk fransk tilbehør med masse deilige grønnskaker.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Lever i fløtesaus

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Lever i fløtesaus er en nytelse, hvis man bare liker lever. Pass på å ikke steke leveren tørr, men brun den raskt og la den trekke ferdig i den gode fløtesausen.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Store muffins

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Dette blir store, gode og saftige muffins. Perfekt for bursdagsselskap eller som 17. mai-kaker.

  • Havregrøt

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Havregrøt er en enkel frokost,som gjør deg god og mett. Du kan spise den som den er, eller toppe den med noe godt, som frisk frukt eller bær, kanel og nøtter eller syltetøy.