Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Fiskeboller i karrisaus

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Fiskeboller i karrisaus er skikkelig retromat, og like godt i dag som på 1970 - tallet! Om noen i familien er skeptisk til karrismaken, så lag sausen uten, og dryss karri over på tallerkenen. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Wok med kylling og nudler

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Wok grønnsaker og kjøtt, og bland inn kokte nudler. Hell over en ferdig woksaus til slutt. Enkelt - smakfullt - magert!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Grønn pasta med stekt egg

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Fullkornspagetti med ekstra grønt! Tynne, tynne strimler av squash egner seg perfekt som et alternativ til spagetti, eller til å blandes i. Sammen med en grønn ertepuré, stekt egg og et dryss parmesan så blir dette en smakfull og grønn middag.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Hjemmelaget fiskegrateng

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Fiskegrateng er en super måte å utnytte restene etter gårsdagens fiskemiddag på. Du kan bruke både hvit og rød fisk - fersk, lettsaltet eller røkt. Fiskegrateng er dessuten en fiskemiddag som barn ofte liker.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Reinsdyrtaco

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Reinsdyrtaco er perfekt når du ønsker en ny og spennende vri på den klassiske fredagstacoen! Bruk litt ekstra tid på en skikkelig digg multesalsa, og server reinsdyrbiffen i tynne skiver med syltet rødløk, tyttebær og pære.  

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Steambuns med lam

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Asiatiske steambuns eller bao fylt med lammekjøtt og friske grønnsaker er en liten lekkerbisken. Vi har brukt lammeskav i våre buns, men her er mulighetene mange. Har du for eksempel rester av lammestek, er jo det perfekt.

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Klassisk skinkestek med cidersaus

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Skinkestek med sprø svor er ypperlig søndagsmiddag. Cidersaus av eplecider er godt tilbehør til svinestek.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Prinsessekake

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En fantastisk god kake laget av gjærdeig som er fylt med kanel, rosiner og deilig vaniljekrem! 

  • Lasagne

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Du skal lage alt fra bunnen av,-  og det er ganske kult. Føst skal du lage en kjøttsaus. Så skal du lage en ostesaus som lages på en lys bunnjevning. Det er den samme teknikken som brukes når du f.eks. skal lage hvit saus, der du smelter smør og har i hvetemel før du sper med melk. Tilslutt skal du montere og gjøre klar en god salat. Her er det altså masse å lære!