Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Dal - linsegryte

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Her har du en middagsrett som fort kan bli en ny vegetar-favoritt! Linser, ris, heftige krydder og flotte farger – dette er en gryte som fører tankene til langt sydligere strøk enn våre egne.

    Her har du en middagsrett som fort kan bli en ny vegetar-favoritt! Linser, ris, heftige krydder og flotte farger – dette er en gryte som fører tankene til langt sydligere strøk enn våre egne.

  • Kokos- og currypanne med torsk

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Gjør en indisk vri på fiskemiddagen og lag denne smakfulle fiskepannen med torsk - kjapt og enkelt å varte opp med i en travel hverdag.

  • Kyllingfilet med smakfull saus

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    En enkel og rask koserett du kan lage til deg selv og en du er glad i. Saftig kyllingfilet servert med brokkolini og en kremet, deilig saus. Nam!

  • Koteletter og grønnsaker i ovn

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en ordentlig middag. Retten stekes ferdig i ovnen, da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.

  • Skagenrøre

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Lag en deilig klassiker med reker i en deilig, kremete dressing med masse dill. Server den på ristet brød slik som her, som fyll i bakt potet eller sett en skål på bordet og server med knekkebrødbiter å dyppe i røren. 

  • Reinsdyrkebab

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Kebab er superdigg. Med reinsdyrskav, sopp og tyttebær får kebaben smaken av norsk natur. Kjøp noen freshe lefser, eller lag dem enkelt selv, alt etter hva du foretrekker. Vilt godt, fra naturen!

  • Sosekjøtt

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Sosekjøtt, som noen steder også blir kalt kjøtt i mørke, er en kraftig og smakfull gryte med bog eller høyrygg av storfe. Server den tradisjonsrike kjøttgryten med kokte eller saltbakte poteter, og selvfølgelig tyttebær.

  • Appelsinkake uten mel

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    I denne saftige og smakfulle appelsinkaken har vi kokt hele appelsiner møre og kjørt dem til mos. En morsom måte å lage kake på, og det gjør den utrolig saftig og smakfull. Hvetemel er byttet ut med finmalte mandler.

  • Favorittgrateng

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Superenkel
    Cook Time
    20–40 min

    En klar hverdagfavoritt som du kan lage av "alt"! Her har vi laget en pølsegrateng med makaroni og biter av kjøttpølse og blandet inn det vi hadde av grønnsaker. Bruk oppskriften som inspirasjon, og bruk det du har av rester -  både pasta, grønnsaker og poteter sammen med kjøtt eller fisk kan brukes i gratengen, og du kan godt lage den helt vegetarisk også. 

version:11.21.1.12010, server:MP-PRD-WEB15 13.11.2024 06:21:00