Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Hot linsesuppe med strimlet svinekjøtt

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Knapt noe smaker bedre enn en god suppe laget fra bunnen av. Her er en hot variant med linser og strimler av saftig svinekjøtt. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Grove fiskekaker med karristuede rotgrønnsaker

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt og er en ypperlig måte å servere fisk på. Her får du dem med en deilig karristuing og stekte poteter, men det er ingenting i veien for å nyte fiskekakene mellom et godt burgerbrød eller i en fiskewrap. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Egg i pesto

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Under 20 min

    Prøve deg på en av rettene som har gått viralt på TikTok? Her har du oppskriften på "pesto eggs", som den også kalles - enkelt og smakfullt!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kyllingfilet med snøfrisk og bacon

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Gi kyllingfileten et løft og gjør den til skikkelig en koserett ved å fylle den med myk smaksatt kremost og pakke den godt inn i bacon. Ordentlig helgekos!

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Lammekoteletter med soppstuing

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Lam og sopp hører til blant høstens beste smaker fra naturens spiskammer. Lammekoteletter er raske å steke og smaker nydelig sammen med en soppstuing av vill eller «tam» sopp, urter og fløte. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Reke- og mangosalat

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    En lett, frisk og deilig salat med reker og mango!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Ferskt kjøtt og suppe

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Dette er en god, gammel tradisjonsrett av kokekjøtt som gir masse smak. Kokekjøtt som oksebog eller høyrygg trenger god tid og lav temperatur for å bli skikkelig mørt. Server den varme suppen først, og deretter kjøttet i skiver sammen med poteter, grønnsaker og løksaus.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Hvit marsipankake med pasjonsfrukt

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Denne lekre hasselnøttkaken er fylt med deilig, frisk pasjonsfruktfromasj og dekket med hvit marsipan. De pastellfargede blomstene til pynt lager du enkelt selv. 

  • Rask matpakkegrøt

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Grøt er supert i matpakken. Her får du en superenkel grøt som du kan røre sammen før skolen og pakke med deg i sekken. Husk at det er viktig at du bruker et glass med lokk eller en beholder som er helt tett, slik at grøten ikke renner ut i sekken. Toppingen kan du også pakke med deg i en liten boks😊.