Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Grønn bønneburger

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Frosne soyabønner og kokte poteter er basisen i disse herlige, grønne burgerne. Får du ikke tak i soyabønner kan du erstatte dem med en boks godt avrente hvite bønner, men da får du ikke den friske fargen. Burgerne kan stekes både i stekepanne og på grill. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kremet fiskesuppe med tomatpesto

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Her er en deilig og litt annerledes fiskesuppevariant som egner seg like godt til forrett som til et fullt måltid. Vil du servere den som middag, bør du lage dobbel porsjon. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Rask wok med lam og nudler

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Lammeskav er perfekt å steke i wok. Med grønnsaker, nudler og woksaus blir dette en kjempegod middagsrett med mye smak. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Hverdagsgryte med strimlet svinekjøtt

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Renskåret svinekjøtt er magert og mørt. I denne oppskriften blir strimlet svinekjøtt, grønnsaker og kremet saus til en deilig hverdagsgryte hele familien vil like. 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Klassisk rakfisk

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Rakfisk er en gammel norsk mattradisjon som går tilbake til middelalderen. Her får du oppskriften på klassisk rakfisk med kokte mandelpoteter, smør, rømme, finsnittet rødløk. purre og god lefse.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Kalkunfilet med julerub

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Kalkunfilet med julerub er ikke vanskelig å lykkes med. Det smaker nydelig og passer utmerket sammen med rødkål, mango og koriander. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Sosekjøtt

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Sosekjøtt, eller kjøtt i mørke, er en kraftig og smakfull gryte lagd av bog eller høyrygg av storfe. Server den tradisjonsrike kjøttgryten med kokte eller saltbakte poteter, og selvfølgelig tyttebær.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Panna cotta

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Panna Cotta er en italiensk dessert basert på fløte og vanilje. Desserten er lett å tilberede og smaker veldig godt. Server den med bringebærsaus, da blir den litt syrlig og enda bedre.

  • Kokosmakroner

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Kokosmakroner er små søte kaker som er ganske lette å lage og som smaker kjempegodt. Hjemmelaget smaker i alle fall dobbelt så godt som de du kan få kjøpt i butikken. Hvis du oppbevarer kakene i en tett boks med bakepapir mellom lagene, holder de seg kjempelenge. Oppskriften gir ca. 20 makroner, og vi har beregnet to til hver.