Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Toast med pinnekjøtt og hoisinsaus

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Har du litt pinnekjøtt igjen etter julemiddagen er dette en knallgod liten rett som passer som forrett eller en liten koserett. Vi har brukt skiver av små rundstykker som toast, men her kan hva slags godt brød i tynne skiver brukes.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Bacalao

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Det finnes en mengde oppskrifter på Bacalao rundt om i verden og i Portugal skryter de av at de har en oppskrift for hver dag i året. Her i Norge er versjonen med potet og tomat den mest populære. Lett å lage og perfekt mat for festlige anledninger.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Vegetarisk nøttestek

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En nøttestek med masse gode smaker! Server den til middag sammen med en god råkostsalat og en frisk dressing, eller server den som et alternativ til stuffing ved siden av helstekt kalkun.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Helstekt kalkun

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Helstekt kalkun er et vakkert og imponerende syn på matbordet. Følger du denne oppskriften vil du garantert oppnå et smakfullt og saftig resultat.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Indrefilet med soppsaus

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Indrefilet er den møreste biffen du kan få! Her får du den servert med mandelpotetpuré, pannestekte grønsaker og en deilig, kremet soppsaus.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Reker med urtemajones

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Prøv en vri på dressingen til rekene. Green Goddess majones er grønn og lekker og veldig populær i USA. Vi kaller den urtemajones. Deilig urtesmak passer perfekt til rekene!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Klassisk skinkestek med surkål

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Skinkestek med surkål er en god gammeldags tradisjonsrett som smaker himmelsk. Sprø svor, saftig kjøtt og smakfullt tilbehør, akkurat slik det alltid har vært.

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Panna cotta med bringebærsaus

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Panna Cotta er en italiensk dessert basert på fløte og vanilje. Desserten er lett å tilberede og smaker veldig godt. For en ekstra wow-effekt ha panna cottaen i høye glass, og la den stivne liggende. Lekker og deilig. Server med en frisk bringebærsaus. 

  • Rask ostekake med pepperkaker

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Her er en enkel og rask ostekake med smak av pepperkaker som du kan servere til gjestene dine.