Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Ostegratinert purre

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Purreløk fortjener å komme høyere på listen over grønnsaker vi bør spise mer av. Når den blir stekt, utvikler purren masse smak og sødme. Her har den fått selskap av blant annet timian og fløte i ovnen. 

  • Rød fiskesuppe

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    En god og varmende fiskesuppe behøver ikke å ta lang tid å tilberede. Denne suppen har du på bordet i løpet av en halv time. Vi har brukt torskefilet, men her er det rom for variasjoner i massevis. Har du rester fra en fiskemiddag, er det supert å bruke dem i suppen - da er den ferdig enda raskere!

  • Wok med kylling og sursøt saus

    Denne oppskriften har fått 4,6 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Under 20 min

    Sweet and sour har du kanskje spist en gang på restaurant eller ferie. En sursøt saus lager du enkelt selv – raskt, rimelig og med masse smak. I en kyllingwok med grønnsaker smaker den nydelig!

  • Chili con carne

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Chili con carne betyr chili med kjøtt. Chili con carne er ikke meksikansk mat. Dette er en rett som har basis i det meksikanske kjøkken, men som er ekte amerikansk, trolig fra Texas.

  • Klassisk rakfisk

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Rakfisk er en gammel norsk mattradisjon som går tilbake til middelalderen. Her får du oppskriften på klassisk rakfisk med kokte mandelpoteter, smør, rømme, finsnittet rødløk, purre og god lefse.

  • Pinnekjøtt med asiatisk glaze

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Her kan du lage en spennende rett som alle liker. Nudler med sprø grønnsaker og en herlig pepperglaze. Dette er en eksotisk og varm rett du kan servere i førjulstiden, enten som en fullverdig middag eller som en snack.

  • Porchetta med stekt eple og rosenkål

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Har du tynnribbe kan du lage denne ribberullen, fylt med tranebær, pistasjenøtter, urter og hvitløk. Italienerne kaller det Porchetta, vi kaller det snadder!

  • Fløtekarameller

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Seige, gode fløtekarameller er julegodt du garantert blir hekta på! Pynt dem med frysetørket bringebær, tyrkisk pepper, flaksalt eller annet godt, og pakk dem inn i cellofan så har du en kjempefin spiselig julegave. Oppskriften gir ca. 50 stk.

  • Pasta Carbonara med pinnekjøtt

    Denne oppskriften har fått 4,2 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Under 20 min

    Alle elsker pasta! Og er du heldig å ha rester av pinnekjøtt, kan du lage en variant av klassikeren Pasta Carbonara. Denne med kremfløte..;)

version:11.21.1.12010, server:MP-PRD-WEB12 12.11.2024 16:12:53