Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Enkel potet- og purreløksuppe

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Potet- og purreløksuppe er en nydelig suppe som kan nytes både kald og varm. Som forrett eller smårett, eller som en såkalt påbygnings-suppe siden den gjerne kan få følge av sprøstekt bacon, spekeskinke eller annet mørt kjøtt. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Kyllingfilet med sennep og tomat.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Seikaker med gressløksaus

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Det er både enkelt og fort gjort å lage fiskekaker selv. Her er oppskriften på kjempegode seikaker med sprø salat og superenkel gressløksaus. Dette er hverdagsmat man blir glad av og som gjør deg behagelig mett.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Gulrot- og søtpotetpuré med kjøttdeig

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    En mild og fargerik puré toppet med kjøttdeig, vårløk, gressløk og sprø skiver av reddik. Server i dype boller, eller sett alt fram på bordet slik at alle kan dekorere sin egen bolle.

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Ovnsbakt laks med spinat og blomkål

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Frisk spinat og revet blomkål er et kjempegodt tilbehør som virkelig passer utmerket til ovnsbakt laks. Hvitløk og grønn chili sørger for at det hele blir passelig hett på tunga.  

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Ølbraiserte lammeskanker

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Lammeskank er den nederste delen av lammelåret. Med litt ekstra tid og omsorg forvandles den til en av de møreste og mest smakfulle lammerettene. Og velger du et litt mørkt og kraftig øl, får du er saus du aldri har smakt maken til!

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Svineknoke med tysk potetsalat

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Når tyskerne drar i gang oktoberfesten er det «Schweinshaxe», tyske pølser, pretzels og øl som gjelder. Skal du ha din egen oktoberfest hjemme hos deg bør du prøve ut denne nydelige svineknoken med potetsalat. 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Hønsefrikassé

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Hønsefrikassé er norsk tradisjonsmat. Hønsekjøttet trenger lang koketid, men man får både mye fint kjøtt og god kraft når jobben er gjort.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Smuldrepai med epler

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Smuldrepai med epler er en enkel og elsket klassiker i den norske eplehøsten. Server med hjemmelaget vaniljesaus eller en klatt créme fraîche, og nyt de friske, norske eplene i søt innpakning!

  • Kanelknuter

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Finnes det noe bedre enn nybakte kanelknuter? Her viser vi deg hvordan du kan lage morsomme kanelknuter. Oppskriften gir ca. 12 boller, og vi har beregnet 2 boller til hver. Alle råvarer bør være romtempererte. Det betyr at melk, egg og smør bør stå i romtemperatur en god stund før du begynner.