Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Grønnsaksuppe fra Toscana

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Ribollita er det italienske navnet på denne toscanske grønnsakssuppen, som tradisjonelt lages med daggammelt brød. Vi har lagt brødet på toppen isteden, og gratinert suppen med litt god ost.

  • Hjemmelagde fiskepinner med råkost og potetmos

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Fiskepinner lager du enkelt selv! Velg den fisken du og barna liker best og bruk gjerne hjemmelaget brødrasp. Det gir en ekstra sprø, fin skorpe på fisken.

  • Makaronigrateng med pølse

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Makaronigrateng er en klassisk middagsfavoritt som både store og små elsker. Bland inn litt av favorittgrønnsakene, og du har en alt-i-ett-middag på et blunk!

  • Laks i wok

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    En rask og herlig wok med laks og raust med friske, sprø grønnsaker - perfekt som travel hverdagsmiddag. Laksen kan du godt bytte ut med for eksempel ørret eller steinbit. 

  • Svinefilet i pho

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Pho er en vietnamesisk nudelsuppe, basert på kraft. Med gode krydder, tynne skiver av svinefilet, skivet sopp og vårløk er dette grommat!

  • Fylt paprika med lam og couscous

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Det er utrolig hvordan paprika endrer smak og blir søt og aromatisk når den grilles. Og fylt med lammekjøttdeig, couscous og masse urter blir det en nydelig liten rett kan serveres til forrett eller som koserett på lørdagskvelden.

  • Bankekjøtt

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Bankekjøtt er en av de gode, gamle traverne på middagsbordet. Dette er enkel mat som er rask å forberede, men som trenger lang tid og lav temperatur for å få fram deilig mørhet og god smak. Langsom hurtigmat, kan du si.

  • Appelsinfromasj

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Appelsinfromasj er friskt og godt, og nydelig dessert når appelsinene er på sitt beste.

  • Ostesmørbrød

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Ostesmørbrød er superenkelt å lage, i tillegg smaker det skikkelig digg!