Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Lun salat med blodpudding, epler og linser

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Blodpudding i salaten, sa du? Ja, hvorfor ikke? Blodpudding er næringsrikt og har masse smak, og om du er opptatt av å bruke alle deler av dyret, er denne salaten et bra sted å starte.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kyllingramen

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Nudelsuppe, ramen, er en tradisjonell japansk rett som opprinnelig kommer fra Kina. Det finnes utallige varianter, men i vår ramensuppe er kyllingkraft basen. Kraften har fått selskap av blant annet chili, hvitløk, anis og misopaste i kjelen. Nudler er en selvfølge, det samme er kokte egg, skiver av saftig norsk kyllingkjøtt, vårløk og frisk koriander. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Pasta al limone

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Sitronpasta, eller pasta limone, er en enkel pastarett med tydelig smak av frisk sitron. Denne populære pastaretten kan lages både med og uten fløte, og her har du fløtevarianten - kremet og frisk! Denne retten kan du lage med tørket pasta, men hvis du skal sette en ekstra spiss på den så lager du den med hjemmelaget pasta. Serveres alene som en lett lunsj eller som tilbehør til kylling eller hvit fisk.

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Seibiff med løk

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Sei er med sitt litt mørke kjøtt en anvendelig og smakfull matfisk. Seibiff med løk er god, norsk tradisjonsmat og en velkjent hverdagsklassiker.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    THAI MOO SATAY - svinesatay med peanøttsaus og salat

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Svinekjøtt er mye brukt i thailandsk matlaging, og det milde, magre svinekjøttet smaker nydelig sammen med kraftige og spennende smakene i det thailandske kjøkkenet. Får du først smaken for dette er del lett å bli hekta!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Lammeboller med gresk salat og tzatziki

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Greske lammeboller med gresk salat og tzatziki gir gode minner om sol, sommer og greske tavernaer.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Steinbit i ovn med sitron og urter

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Steinbiten har ikke akkurat utseendet med seg, men det hvite fiskekjøttet er fast, smakfullt og enkelt å tilberede. Her har vi bakt steinbitfilet i ovnen med et spennende lokk av gresk yoghurt med sitron og urter.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Mokkamousse

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    20–40 min

    Er du på utkikk etter en lekker og smakfull dessert som kan lages ferdig i god tid? Her har du  en nydelig mokkamousse med smak av kaffe og sjokolade - perfekt avslutning på et forseggjort måltid.

  • Frisk og saftig taco

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Bifftaco med mangosalsa. Her kan du bruke den typen biff du vil, for eksempel ytrefilet, mørbrad eller flatbiff. For best resultat, legg kjøttet i romtemperatur i minimum 30 minutter før du skal bruke det. Hvis du vil kan du bruke hjemmelaget tacokrydder. Hvis du ikke har små tortillalefser, kan du bruke større lefser eller bruke en utstikker til å stikke ut små lefser av noen store. Server gjerne med litt ekstra lime, hvis du liker det.