Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Greskinspirert lammepanne

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    En herlig lammepanne, inspirert av greske sommerkvelder. Denne gjenoppskriften lages med restene av lammestek.

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Omelett med skinke og paprika

    Turmat
    Superenkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Omelett er både enkelt, næringsrikt og godt. Fyllet kan du variere i det uendelige. Prøv denne omelettvarianten med skinke og paprika.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Lettsaltet torsk med bacon

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

    Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Vegetarisk linsesuppe

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Linser finnes i mange farger, og kan tilberedes på et utall ulike måter. Røde linser er flotte å lage suppe av, og sammen med krydder og grønnsaker har du på rimelig kort tid en næringsrik og mettende suppe på bordet.

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Kylling i pita

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Kylling i pita er raskt og enkelt, og populært for både store og små. Kyllingkjøttet kan godt byttes ut med for eksempel strimlet svinekjøtt.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Biff chop suey

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Biff chop suey, en klassisk kinesiske rett, har nok de fleste spist på kinarestaurant. Men hvorfor ikke prøve å lage den hjemme?

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Røkt kolje med eggesmør

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Kjært barn har ofte flere navn, og kolja har det. Den kalles også hyse. I røkt form fremstår kolja med tiltalende konsistens og elegant røyksmak. Sammen med gulrotstuing og eggesmør er dette en tradisjonell matrett du ikke skal være redd for å servere i godt selskap.

  • Denne oppskriften har fått 3 av 5 stjerner.

    Lapper

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Nystekte lapper, eller moffeloffer som de også kalles, er alltid populært. Kjempegodt til frokost, lunsj eller kvelds i helgene, med eller uten gjester. Server lappene med syltetøy eller rørte bær. De kan tilberedes både inne og ute. 

  • Maki med laks og agurk

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Her viser vi deg hvordan du lager maki sushi, som er en rullet sushi. Det er kjempegodt, og du kan gjerne være kreativ og fylle de med ulike typer fisk og sjømat. Varier gjerne med mango, agurk, avokado og vårløk. Får du ikke tak i sushiris kan du også bruke grøtris. Kanskje du kan invitere noen på sushi-verksted?