Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 3 av 5 stjerner.

    Spinatpai

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En nydelig pai som passer både som selvstendig vegetarisk måltid, eller som tilbehør til for eksempel grillmat. Restene er supre som lunsj, eller i matpakka når du skal på tur. 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Tomat- og hvitløksuppe

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    En suppe som denne, laget med tomat, hvitløk og renskåret svinekjøtt blir godt. Veldig godt og veldig enkelt. Server med posjert eller kokt egg. 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Seikaker med gressløksaus

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Det er både enkelt og fort gjort å lage fiskekaker selv. Her er oppskriften på kjempegode seikaker med sprø salat og superenkel gressløksaus. Dette er hverdagsmat man blir glad av og som gjør deg behagelig mett.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kyllingramen

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Nudelsuppe, ramen, er en tradisjonell japansk rett som opprinnelig kommer fra Kina. Det finnes utallige varianter, men i vår ramensuppe er kyllingkraft basen. Kraften har fått selskap av blant annet chili, hvitløk, anis og misopaste i kjelen. Nudler er en selvfølge, det samme er kokte egg, skiver av saftig norsk kyllingkjøtt, vårløk og frisk koriander. 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Burritos med kjøttdeig av svin

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Burritos er superpopulært! Med kjøttdeig av svin får du en litt magrere variant som er kjapp å lage og som både store og små ganske sikkert vil juble for.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Plukkfiskravioli

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Ravioli fylt med en blanding av potet, purre og kokt torsk smaker overraskende godt, og kan ansees som en moderne tolkning av en god gammeldags norsk klassiker. 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Provencalsk lammestek

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Å legge steken oppå skivede poteter og grønnsaker og la alt bake i ovnen sammen er både enkelt og velsmakende. Den gode kraften fra steken drypper ned på grønnsakene og danner det perfekte tilbehøret. Hvilke grønnsaker du velger er opp til deg og hva du liker. Vi har brukt de aller enkleste - potet, tomat og løk.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Bananpannekaker

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Har du bananer til overs? Lag deilige og tykke bananpannekaker! Brune bananer er ekstra søte og helt perfekte å bruke istedenfor sukker når du lager pannekaker. Har du litt ekstra banan kan du skjære de opp i skiver og steke de i pannen sammen med pannekakene for ekstra smak.

  • Omelett med ost og skinke

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Her er oppskriften på enkel omelett fylt med ost og skinke. Omelett er også kjempegodt å ha med seg i matpakken på skolen, så ta vare på resten om det blir noe til overs! Server gjerne sammen med litt brød, tomater eller andre grønnsaker.