Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Plukkfisk

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Plukkfisk er en flott måte å bruke opp rester av kokt fisk på. Dette er husmannskost med røtter i Hordaland, og varieres ut fra hvilken fisk du har tilgjengelig – både fersk, saltet og røkt fisk smaker nydelig i plukkfisk. 

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Kyllingfilet med eplesaus

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Bruk en pose béarnaisesaus som basis, og rør den ut med eplemost og litt fløte. Sausen er som skapt for kylling, men passer også godt til kalkun.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Svin Korma med epler og spinat

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Svin Korma med epler og spinat er en smakfull og fargerik rett som er lett å lage.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Lammekoteletter med søtpotetmos

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Lammekoteletter er perfekt når du vil markere noe spesielt midt i uka, eller om du bare har lyst på noe ekstra godt. Søtpotetmos og sukkererter er nydelig tilbehør. Dette er en gjenoppskrift sammen med Fiskepudding med søtpotet og sukkererter.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Risotto med gresskar

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Risotto er vidunderlig godt når den er laget riktig. Den skal være nesten flytende – som en tynn grøt, og fortsatt ha litt «bitt» i riskornene. Sødmen og kryddersmaken i det stekte gresskaret er nydelig i denne risottoen. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Lutefisk

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Lutefisk er et helt spesielt og velsmakende måltid basert på eldgamle norske tradisjoner. Vi anbefaler å tilberede fisken i stekeovnen. Slik får den godgjort seg i egen kraft og dermed den beste smak og perfekt konsistens.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Reinsdyrstek med honningglaserte grønnsaker

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Reinsdyrstek er en eksklusiv råvare med smak av norsk natur. Med honningglaserte grønnsaker som følge har du en deilig middag til dine gjester eller en litt finere søndagsmiddag til familien.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Fløtekarameller

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Seige, gode fløtekarameller er julegodt du garantert blir hekta på! Pynt dem med frysetørket bringebær, tyrkisk pepper, flaksalt eller annet godt, og pakk dem inn i cellofan så har du en kjempefin spiselig julegave. Oppskriften gir ca. 50 stk.

  • Sjakkruter

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Sjakkrutede kjeks! Disse er supersøte å lage til jul, eller resten av året. Smøret bør være romtemperert. Det betyr at det bør stå i romtemperatur en stund før du begynner, slik at det blir mykt. 1 porsjon gir ca. 25 kjeks. Hvem skal du dele disse med?