Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Torsk med bacon og gulrotstuing

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Kokt torsk med poteter, bacon og hjemmelaget gulrotstuing er nydelig hverdagsmat. I skreisesongen kan fersk skrei serveres på samme måte.

  • Maissuppe med grove scones

    Denne oppskriften har fått 4,3 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Maissuppe, eller corn chowder, er en deilig og kremet suppe som passer like godt på en kald vinterdag med hermetisk mais som på en varm sommerdag med sesongens ferske mais. Server med nystekte grove scones – enkelt og veldig, veldig godt!

  • Kyllingwok med brokkoli

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Kyllingfilet og brokkoli - kjapp og god hverdagsmat ferdig på bordet på under en halvtime. Server med ris eller nudler. Vil du spare tid, kan du bruke en ferdig woksaus fra butikken.

  • Omelett med skinke og paprika

    Denne oppskriften har fått 4,2 av 5 stjerner.

    Turmat
    Superenkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Omelett er både enkelt, næringsrikt og godt. Fyllet kan du variere i det uendelige. Prøv denne omelettvarianten med skinke og paprika.

  • Pepperbiff

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Ytrefilet av storfe er mørt og smakfullt kjøtt som er perfekt til biff. Den klassiske pepperbiffen var særlig populær på 80-tallet, men smaker like fantastisk godt i dag med den kremete, hotte sausen!

  • Gyros

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Greske ferieminner friskes opp med hjemmelaget gyros. Mariner strimler av svin, lam, kylling eller storfe. Fyll deretter stekt kjøtt i pitabrød sammen med rødløk, tzatziki, fetaost og pommes frites. 

  • Fiskefrikassé med rød og hvit fisk

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    En smakfull fiskegryte med grønnsaker, nydelig saus og fersk fisk. Vi har brukt ørret og kveite i vår frikassé, men her er det mange muligheter. Spanderer du litt blåskjell, reker eller andre skalldyr i frikaséen, blir den enda bedre.

  • Baked oats med appelsin og karamell

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Vi får virkelig ikke nok av baked oats og spesielt ikke denne med smak av appelsin servert med masse karamellsaus. Har du lyst på noe søtt og godt er dette noe for deg! 

  • Plukkfisk

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Plukkfisk er en flott måte å bruke opp rester av kokt fisk på. Dette er husmannskost med røtter i Hordaland, og varieres ut fra hvilken fisk du har tilgjengelig – både fersk, saltet og røkt fisk smaker nydelig i plukkfisk. 

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 27.04.2024 01:08:05