Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Ribbe

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Det er ikke mange norske hjem uten ribbe i løpet av jula, og det store samtaleemnet er om svoren blir like sprø i år som i fjor. Under finner du noen lure knep for å få den beste ribba.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kokt kveite

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Kveite tilberedt på tradisjonelt vis smaker fantastisk og er for mange et fast innslag på julemenyen.  Kokt kveite er enkelt å få til og smaker himmelsk. 

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Kalkunfilet på partyseng

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Snaddermat! Saftig kalkunfilet servert på en seng av lekre, ovnsbakte grønnsaker. Enkel gjestemat eller søndagsmiddag til familien. Server gjerne alt-i-ett formen med en fløtesaus eller et deilig urtesmør. 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Pinnekjøtt szechuan med kokosris

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Det salte og møre pinnekjøttet som blir kokt inn i en søt-sterk szechuansaus er utrolig godt! Sammen med kokosris blir det litt av en smaksbombe.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Frittata med medisterkaker og potet

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Frittata er en smårett som passer ypperlig til lunsj, kvelds eller i matpakka. Her lager du den med medisterkaker.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Bacalao

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Det finnes en mengde oppskrifter på Bacalao rundt om i verden og i Portugal skryter de av at de har en oppskrift for hver dag i året. Her i Norge er versjonen med potet og tomat den mest populære. Lett å lage og perfekt mat for festlige anledninger.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Helstekt indrefilet av storfe

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Indrefileten er det edleste og møreste kjøttet hos storfe, og lett å lage noe eksepsjonelt godt av. Indrefilet står jevnlig på menyen i de fleste bedre restauranter og passer også perfekt til hjemmemiddager med mange til bords.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Karamellpudding

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Karamellpudding er kanskje Norges mest populære dessert. Og det er ikke så rart – når den fløyelsmyke, deilige desserten kommer på bordet bringer den frem mange gode minner for alle og enhver. Populært dessert til jul, men også resten av året.

  • Pepperkakemuffins

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Er du glad i muffins? Og pepperkaker? Her har du oppskrift på supergode muffins med pepperkakesmak! Oppskriften gir 8 stk muffins, og vi har beregnet 2 stykker til hver.