Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • One pot med kalkun

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Alt i en gryte! En såkalt one pot er superenkel hverdagsmat. Her en variant med ris, kokosmelk, krydderier og rester av kalkun. En kalkungryte hele familien vil like!

  • Pasta med tunfisksaus

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Pasta i alle varianter er typisk hverdagsmat for oss nordmenn. Og har du en boks tunfisk innerst i skapet, kan du trylle fram denne knallgode og enkle pastaretter i løpet av få minutter.

  • Suppe med pinnekjøtt

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    En enkel måte å bruke opp rester av pinnekjøtt på! Her har du mulighet til både å bruke opp den deilige kraften i pinnekjøttgryta, og resten av kjøttet. Masse gode rotgrønnsaker gir en nydelig smak til suppa. Perfekt til både hverdag og fest!

  • Koteletter og grønnsaker i ovn

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en ordentlig middag. Retten stekes ferdig i ovnen, da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.

  • Grønn bønneburger

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Edamamebønner og kokte poteter er basisen i disse herlige, grønne burgerne. Får du ikke tak i edamamebønner kan du erstatte dem med en boks godt avrente hvite bønner, men da får du ikke den friske, fine grønnfargen. Burgerne kan stekes både i stekepanne og på grill. 

  • Ørret med appelsinsaus

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Fersk ørretfilet er nydelig gjestemat til små og store anledninger. Her serverer vi ovnsbakt ørretfilet med en syrlig og frisk appelsinsaus og hakkede mandler. 

  • Kålruletter

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Kålruletter med brun saus, kokte poteter og rørte tyttebær er tradisjonsmat som smaker! Vi har brukt kinakål, som er enkel å brette og og holder godt på grønnfargen. 

  • Enkel dessert med julekaker

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Knasende sprø julekaker, myk vaniljekesam eller -yoghurt, og syrlige bjørnebær! En superenkel og deilig dessert, der du får brukt opp noen av julekakene du enda ikke har spist opp;) 

  • Klementinomelett

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Klementin er en superfrukt! Og egg er supermat! Klementiner og egg sammen i en omelett er helt superdupert!

version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB11 25.03.2023 08:08:41