Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • One pot med kalkun

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Alt i en gryte! En såkalt one pot er superenkel hverdagsmat. Her en variant med ris, kokosmelk, krydderier og rester av kalkun. En kalkungryte hele familien vil like!

  • Pasta med tunfisksaus

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Pasta i alle varianter er typisk hverdagsmat for oss nordmenn. Og har du en boks tunfisk innerst i skapet, kan du trylle fram denne knallgode og enkle pastaretter i løpet av få minutter.

  • Suppe med pinnekjøtt

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    En enkel måte å bruke opp rester av pinnekjøtt på! God grønnsakssuppe med rotgrønnsaker, der pinnekjøttet får varmet seg de siste minuttene av koketiden, og gitt en nydelig smak til suppa. Perfekt både til hverdag og fest!

  • Koteletter og grønnsaker i ovn

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en ordentlig middag. Retten stekes ferdig i ovnen, da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.

  • Grønn bønneburger

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Frosne soyabønner og kokte poteter er basisen i disse herlige, grønne burgerne. Får du ikke tak i soyabønner kan du erstatte dem med en boks godt avrente hvite bønner, men da får du ikke den friske fargen. Burgerne kan stekes både i stekepanne og på grill. 

  • Ørret med appelsinsaus

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Fersk ørretfilet er nydelig gjestemat til små og store anledninger. Her serverer vi ovnsbakt ørretfilet med en syrlig og frisk appelsinsaus og hakkede mandler. 

  • Kålruletter

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Kålruletter med brun saus, kokte poteter og rørte tyttebær er tradisjonsmat som smaker! Vi har brukt kinakål, som er enkel å brette og og holder godt på grønnfargen. 

  • Enkel dessert med julekaker

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Knasende sprø julekaker, myk vaniljekesam eller -yoghurt, og syrlige bjørnebær! En superenkel og deilig dessert, der du får brukt opp noen av julekakene du enda ikke har spist opp;) 

  • Klementinomelett

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Klementin er en superfrukt! Og egg er supermat! Klementiner og egg sammen i en omelett er helt superdupert!