Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Salade Niçoise

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Under 20 min

    Denne klassiske, franske salaten har navnet sitt fra byen Nice i Provenceområdet.

  • Enkel potet- og purreløksuppe

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Potet- og purreløksuppe er en nydelig suppe som kan nytes både kald og varm. Som forrett eller smårett, eller som en såkalt påbygnings-suppe siden den gjerne kan få følge av sprøstekt bacon, spekeskinke eller annet mørt kjøtt. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Kyllingfilet med sennep og tomat.

  • Seibiff med gulrot og løk

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Sei er en klassisk hverdagshelt – en fisk som ikke skal undervurderes.  Den er lett å tilberede og har så mye smak!

  • Raspeballer med svineknoke

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Raspeballer eller komler er norsk tradisjonsmat som ofte serveres på torsdager, såkalt komletorsdag. Salt kjøtt som for eksempel svineknoke er smakfullt og godt tilbehør, og gir god kraft til å koke potetballene i. Kålrotstappe er tilbehør slik det skal være, i følge tradisjonen.

  • Fajitas med biffstrimler

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Spicy og fresht! Fylte tortillas med mørt biffkjøtt skåret i strimler, masse grønt, og deilig, kremet guacamole - en fajitas som redder de aller fleste fredager!

  • Tyrkisk Güvec

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Denne tradisjonelle tyrkiske lammegryten med masse grønnsaker er enkel å tilberede, og steker ferdig i ovnen mens du gjør andre ting.

  • Helstekt kylling med byggrynsalat

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En stor helstekt kylling er perfekt til både en helt spesiell hverdag eller en liten, enkel fest. Kyllingen blir ekstra saftig og smakfull om du pensler den med smør i løpet av steketiden. Vi serverer en deilig, varm byggrynssalat til.

  • Arme riddere av grovt brød

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    En smakfull og god måte å bruke opp restene av brødet på.

  • Omelett med ost og skinke

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Her er oppskriften på enkel omelett fylt med ost og skinke. Omelett er også kjempegodt å ha med seg i matpakken på skolen, så ta vare på resten om det blir noe til overs! Server gjerne sammen med litt brød, tomater eller andre grønnsaker.