Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Selleribiffer med varm linsesalat

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Sellerirot er en klassisk suppegrønnsak som sammen med gulrot, løk og purre er basisgrønnsaker i uendelig mange retter. Her spiller den førstefiolin i en vegetarisk middag. Skåret i tykke skiver og stekt til den er helt mør. Smaken er mild og deilig aromatisk. 

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Kremet fiskesuppe

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Her er en rask og enkel fiskesuppe som varmer godt og smaker nydelig. Om du er glad i reker eller blåskjell, er det kjempegodt i suppa også!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kyllinggryte med kokosmelk

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    En enkel, rask og velsmakende rett med strimlet kyllingkjøtt, som du har på bordet i løpet av en liten halvtime. Vi har brukt vanlig karripulver, men du kan godt spice den opp med currypaste om du liker det litt hot.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Skreikoteletter med potetstappe og gremolata

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Skreikoteletter er et perfekt måltid i seg selv, og med en god stappe og gremolata vil dette helt klart bli en hit. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Lammeskiver med rotgrønnsaker og urtesmør

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Skiver av lammelår er saftig og mørt, og enkelt å lykkes med. Sammen med rotgrønnsaker og urtesmør er dette en lettlaget og smakfull middag.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Lasagne

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Nordmenn har mange favoritter fra det italienske kjøkken, deriblant hjemmelaget lasagne. Ovnsretten består av kjøttsaus og ostesaus som legges lagvis med pastaplater.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Tradisjonell ertesuppe

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Tradisjonell ertesuppe kokt på svineknoke er god, solid bondekost som egner seg året rundt til både hverdag og fest. Og pannekaker hører med som dessert!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Sjokoladepudding

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Sjokoladepudding er desserten man husker fra barndommen som fortsatt er barnslig god. Lag den gjerne i små porsjonsskåler, og server med hjemmelaget vaniljesaus, pisket krem og revet sjokolade. Da passer den kjempefint som en dessert på tapasbordet. 

  • Brytebrød

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Her er et vakkert, enkelt og godt brytebrød som er morsomt å lage. Bryt av de små brødene og fyll dem med pålegg, - kjempegodt til frokost eller i matpakken. Vi har drysset over litt svarte sesamfrø som pynt, men her kan du også bruke hvite sesamfrø, valmuefrø eller lage den uten frø. Hvis du vil lage et grovt brød, bytter du ut halvparten av melet med sammalt hvete. 1 porsjon gir 8 små rundstykker.