Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Helstekt indrefilet med ratatouille

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Indrefilet av svin er det møreste stykket på dyret. Den har en mild, fin smak og er i tillegg mager. I denne oppskriften serverer vi svinefileten med ratatouille - klassisk fransk tilbehør med masse deilige grønnskaker.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Torskeform med ost

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Denne enkle torskeformen med ost kan du gjerne lage nesten ferdig og sette i kjøleskapet. Førstemann hjem setter fiskeformen i ovnen og setter over potetene.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Lammeskav i kikertcurry

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Lammeskav eller tynnskåret lammekjøtt finner du i frysedisken. I denne gode kikertcurryen forenes gode kryddersmaker og smakfullt lammekjøtt til en spennende og god hverdagsmiddag.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Tandoorilaks med agurkdressing

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Krydrer du laksefilet med tandoorikrydder får du en spennende fiskerett med eksotiske smaker både store og små setter pris på. Server tandoorilaksen med couscous og en frisk agurkdressing - vips så har du en knallgod hverdagsrett! Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Pitapizza med tandorikylling

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Meksikanske kyllingfajitas

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Se hit - dette er en helgefavoritt!  Kyllingfajitas med meksikanske smaker. Masse deilig grønt blandet med marinert kyllingfilet servert i myke lefser. Vi snakker skikkelig kosemat. 

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Pasta Bolognese

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Bolognese-sausen er en klassiker med røtter helt tilbake til middelalderens Italia. Italienerne spiser den aller helst med tagliatelle – men om du føler for det så er det ingenting i veien for at du tyr til en annen type pasta. Lag gjerne pastaen selv også, da blir den enda et hakk bedre! 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Vegetarisk ramen

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Nudelsuppe, ramen, er en tradisjonell japansk rett som finnes i veldig mange varianter. Her har vi basert hele suppen på grønnsaker. 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Snickerskake

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    De fleste elsker kombinasjonen av salte peanøtter dynket i karamell og sjokolade! Snickerskake gir deg alt det beste i én form, noe gjestene dine kommer til å digge! 

  • Pizza med kjøttboller

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Her viser vi deg hvordan du kan lage både pizzasaus og kjøttboller fra bunnen av. Vent med å ta karbonadedeigen ut av kjøleskapet til du skal bruke den i oppskriften, da er den lettest å jobbe med. Pizzaen smaker også veldig godt hvis du serverer den med en liten grønn salat og litt rømme. Du kan også lage din egen pizzadeig, hvis du vil.