Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Gresskarsuppe

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    En god og enkel gresskarsuppe med rene og milde smaker av gresskar, sjalottløk og hvitløk. Supert å servere utover høsten, når det blir kaldere ute. Topp gjerne suppen med urter, rømme og ristede gresskarkjerner

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Pasta med tunfisksaus

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Pasta i alle varianter er typisk hverdagsmat for oss nordmenn. Og har du en boks tunfisk innerst i skapet, kan du trylle fram denne knallgode og enkle pastaretter i løpet av få minutter.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kyllinglår i kokosmelk med karri

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Grillede kyllinglår sammen med poteter, løk, tomater, kokosmelk, soyasaus og karripasta gir deg du hele middagen servert i én form. Smaken er utrolig spennende!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Ovnsstekt laks med hotte risnudler

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Å bake fisken i stekeovnen er både plass- og tidsbesparende, og gir et godt resultat. Mens fisken står i ovnen lager du resten av retten, og har middagen på bordet i løpet av en halvtime. Denne retten er en gjenoppskrift sammen med Pho med reinsdyrskav.

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Kyllingpai med spinat

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Tid for pai! En pai med kylling, spinat og oliven er kjempegodt til hverdagsmiddag, i matpakken, når du skal ha gjester eller som en rett på tapasbordet. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Klassisk reinsdyrstek

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Reinsdyrkjøtt er særdeles mørt og magert. Med sin kraftige viltsmak gir det mange glede ved matbordet. Imponer dine gjester med denne klassiske reinsdyrsteken. 

    Reinsdyrstek er ikke bare eksklusiv mat, men også eksotisk og mager mat. Her er oppskriften trinn for trinn på hvordan du lager den deilige, klassiske varianten, med rosenkål, bacon og rørte tyttebær.Reinsdyrkjøtt er særdeles mørt og magert. Med sin kraftige viltsmak gir det mange glede ved matbordet. Imponer dine gjester med denne klassiske reinsdyrsteken. 

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Vafler

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Vafler, en suksess både hos store og små. Sett frem syltetøy, rømme, smør, sukker og brunost, da er du garantert at alle får sine ønsker oppfylt. Prøv vår deilige vaffeloppskrift!

  • Tacosticks

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Disse tacosticksene er morsomme å lage og smaker supergodt! Oppskriften gir 8 sticks. Spis dem som snacks på en fredagskveld, eller som middag ved siden av en deilig salat. Det blir ekstra godt hvis du dypper dem i litt rømme og salsa!