Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Grønnsaksuppe med gresskar og risoni

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Enkelte dager er en god, varm suppe akkurat det man trenger. Denne suppen smaker deilig, og du lager den kjapt. Istedet for risoni kan du også bruke rester av kokt ris eller byggryn.

  • Ovnsbakt torsk med linser

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Det er ikke mye som skal til – fisk, litt smør eller olje, sitronsaft og krydder. Fisken gjør seg selv i ovnen mens du fikser tilbehøret. Og det blir så godt! Hver gang!

  • Kyllinggryte med kokosmelk

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    En enkel, rask og velsmakende rett med strimlet kyllingkjøtt, som du har på bordet i løpet av en liten halvtime. Vi har brukt vanlig karripulver, men du kan godt spice den opp med currypaste om du liker det litt hot.

  • Lammekoteletter i form

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Ute etter en rask og smakfull middag? Dette er en skikkelig digg og enkel rett med masse gode grønnsaker, oliven og fetaost. 

  • Taco

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Taco, rett og slett! Hele Norges fredagsfavoritt! Her har du den tradisjonelle versjonen slik vi liker den - rask, enkel og populær. 

  • Saltbakt ørret med fries

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Å saltbake fisk er genialt og egner seg spesielt godt til mellomstore fisk som ørret, røye og ishavsørret. Med grovt havsalt, sitron og friske urter blir fisken ekstra saftig og smakfull.

  • Røkt svinekam med potetgrateng

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Helstekt røkt svinekam servert med potetgrateng og rødkål-slaw er deilig vintermat med mye smak. Beregn minst 300 gram røkt svinekam pr. porsjon, siden mye går bort i bein.

  • Pannekaker med gresskar

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Luftige, amerikanske pannekaker er en populær blant store og små. Prøv ut denne varianten med varme kryddere og gresskarpuré. Server gjerne med hakkede nøtter og honning eller lønnesirup.  

  • Pasta og laks

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Har du smakt pasta med laks før? Det er kjempegodt! Pastaen skal kokes, og laksen stekes. Det er lurt å lese gjennom oppskriften før du setter i gang, slik at du vet hva som skal gjøres underveis. Hvis du vil, kan du også bruke andre fisketyper, som for eksempel ørret, torsk eller sei.