Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Mandag

    Risotto med gresskar

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Risotto er vidunderlig godt når den er laget riktig. Den skal være nesten flytende – som en tynn grøt, og fortsatt ha litt «bitt» i riskornene. Sødmen og kryddersmaken i det stekte gresskaret er nydelig i denne risottoen. 

  • Tirsdag

    Grove fiskekaker med karristuede rotgrønnsaker

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt, og er en ypperlig måte å servere fisk på. Her får du dem med en deilig karristuing og stekte poteter, men det er ingenting i veien for å nyte fiskekakene mellom et godt burgerbrød eller i en fiskewrap. 

  • Onsdag

    Kyllinglår med cherrytomater

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Kjøtt fra kyllinglåret er smakfullt og mørt og tåler tøffere behandling enn kyllingfilet. Her har du en deilig alt-i-ett-rett med grønnsaker og kylling, ferdig på under en time. Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Grønn grønnsaksuppe med posjert egg.

  • Torsdag

    Lettsaltet lammekjøtt med raspeballer

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Salt lammekjøtt med raspeballer er nydelig tradisjonsmat som smaker. Om du vil lage kålrotstappe som her eller bare servere med kokt kålrot i skiver, det blir opp til deg.

  • Fredag

    Pizza med kjøttboller og oliven

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Deilig hjemmelaget italiensk pizza for to, toppet med tomatsaus, kjøttboller og oliven. 

  • Lørdag

    Reinsdyrfilet med stekt sopp og småløk

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Med reinsdyrfilet på menyen sikrer du selskapet ditt festmat som smaker fantastisk. Av alle kjøttslag man får tak i er nok reinsdyrkjøtt det med aller mest smak, og i tillegg er det garantert mørt!

  • Søndag

    Fiskefrikassé med rød og hvit fisk

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    En nydelig fiskegryte med grønnsaker, en nydelig saus og fersk fisk. Vi har brukt ørret og kveite i vår frikassé, men her er det mange muligheter. Spanderer du litt blåskjell, reker eller andre skalldyr i frikaséen, blir den enda bedre.

  • Dessert

    Ovnspannekake med honning og nøtter

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Elsker du pannekaker, men synes det tar for lang tid å steke dem? Sleng hele røra i stekeovnen, da vel! Vi lover at denne fluffy ovnspannekaken får bein å gå på i det øyeblikket du setter den på bordet!

  • Bakt potet med digg

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Bakt potet med godt fyll er skikkelig digg! Vi har fylt den med skinke, rømme og ost, men du kan fylle den med det du liker best.