Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Aspargessuppe

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Server deilig, hjemmelaget aspargessuppe som en forrett eller som en deilig suppemiddag med brød og for eksempel en god spekeskinke.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Seibiff med løk

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Sei er med sitt litt mørke kjøtt en anvendelig og smakfull matfisk. Seibiff med løk er god, norsk tradisjonsmat og en velkjent hverdagsklassiker.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Quiche Lorraine

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Quiche lorraine er kanskje den mest kjente av alle salte paier. Fylt med bacon, purre, ost og egg er den i all sin enkelhet en rett full av smak, som passer til de fleste anledninger. Navnet har den fått fra den franske regionen Lorraine i det østlige hjørnet av Frankrike.  

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Lammespyd

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Lammekoteletter i skiver er perfekt til grillen. Tre dem på spyd og grill dem på høy varme. Couscous med grillede grønnsaker og persille er skikkelig godt tilbehør. 

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Rømmegrøt

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Rømmegrøt, gjerne i følge med spekemat, har lange tradisjoner i Norge, og forbindes for mange med sankthansfeiring, olsokfeiring eller fjellturer. Grøten lager du enkelt selv, og fast tilbehør er sukker, kanel og smøret som skummes av grøten under koking.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Kyllingspyd med Cæsarsalat

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Sprø salat vendt i en deilig cæsardressing, toppet med parmesan og krutonger, og servert med saftig, grillede kyllingspyd og herlig sprøtt bacon - kan sommermaten bli bedre?

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Kokt laks med agurksalat og sandefjordsmør

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    40–60 min

    Kokt laks er en rotekte norsk middagsklassiker. Retten er festmat og har blitt selve middagsbordets symbol for 17. mai i Norge. Med fiskeskivens vakre korallrøde farge blir den også en fryd for øyet der den ligger side om side med agurksalat, poteter og gyllent sandefjordsmør.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Pavlova

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Pavlova er oppkalt etter den russiske ballett-danserinnen Anna Pavlova. Pavlovakaken er florlett, sprø og smelter i munnen. En suksess i hvert selskap og er en 17. mai-kake som er enkel å lage.

  • Sjokolademuffins

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Sjokolademuffins med sjokoladebiter! Dette blir ca. 12 muffins, mens mengden kan variere avhengig av størrelsen på muffinsformene dine. Et godt tips er å stette muffinsformene i et muffinsbrett først, - da holder de formen enklere.