Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Risotto med gresskar

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Risotto er vidunderlig godt når den er laget riktig. Den skal være nesten flytende – som en tynn grøt, og fortsatt ha litt «bitt» i riskornene. Sødmen og kryddersmaken i det stekte gresskaret er nydelig i denne risottoen. 

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Seibiff med gulrot og løk

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Sei er en klassisk hverdagshelt – en fisk som ikke skal undervurderes.  Den er lett å tilberede og har så mye smak! Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Kyllingfilet med grønn nudelsalat

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kjøttkaker med ertepuré

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Få hele familien inn på kjøkkenet, finn frem foodprocessoren og sett i gang. Kjøttkakemiddag er superenkelt å lage og smaker kjempegodt.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Laks med ingefærglaze

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Dette er en rask hverdagsrett som smaker fantastisk. Laks og asiatiske smaker passer godt sammen, og gir den tradisjonelle laksemiddagen en spennende vri. 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Kyllingform med orzo

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    De små risformede pastakornene som kalles orzo eller risoni er populære i gryter, supper og ovnsretter i Hellas. Vi har laget en alt-i-ett-rett med saftig lårfilet av kylling, fiks ferdig på en halv time.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Boeuf Bourguignon

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Boeuf Bourguignon er en verdenskjent klassiker fra Frankrike. Dette er kraftfull og velsmakende kjøttgryte som egner seg godt for tilberedning på forhånd og varmes opp før servering - da blir smaken bare enda bedre.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Argentinsk svinerull

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En annerledes måte og bruke tynnribbe på. Smaken av gode krydder sammen med en lett syrlig grønnsaksalat er en super kombinasjon. 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Krydderkake i langpanne

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Denne deilige langpannekaken med masse kryddersmak passer like godt til skoleavslutningen som til dugnaden. Vi har brukt en enkel melisglasur på kaken, men en god, mørk sjokoladeglasur passer også godt.

  • Torskeform med ost

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Torsk bakt i form sammen med purre, tomat, fløte og revet ost er topp hverdagsmat. Vi foreslår at du lager denne med kokte poteter ved siden av, men du kan også lage ris eller pasta.