Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Spagettiomelett med rester

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Er det ryddedag i kjøleskapet og litt av hvert å finne? Kanskje alt kan forenes i en spagettiomelett? Ikke bry deg så mye om ingrediensene i oppskriften under – her er det helt opp til deg og hva du finner i kjøleskapet. Men spagetti må til! Og egg!

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Grove fiskekaker med karristuede rotgrønnsaker

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt og er en ypperlig måte å servere fisk på. Her får du dem med en deilig karristuing og stekte poteter, men det er ingenting i veien for å nyte fiskekakene mellom et godt burgerbrød eller i en fiskewrap. 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Kyllingform med orzo

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    De små risformede pastakornene som kalles orzo eller risoni er populære i gryter, supper og ovnsretter i Hellas. Vi har laget en alt-i-ett-rett med saftig lårfilet av kylling, fiks ferdig på en halv time.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Fårikål

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Fårikål er Norges nasjonalrett - stemt frem av radiolyttere for over 40 år siden. Fårikål er både husmannskost og festmat, og smaker kanskje enda bedre dagen etter at den er laget. Og en ting er sikkert: fårikål er verdens beste grunn til å samle store og små til høstens etegilde!

    Les historien til nationalretten vår her

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Falafel

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Falafel er vegetarboller eller flate kaker laget av moste kikerter. Falafler er vegetarmat med opprinnelse fra Midtøsten.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Skrei med tomat- og basilikumsaus

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Februar og mars er høysesong for fersk skrei. Her serverer vi den fantastiske råvaren på sydeuropeisk vis med ferske tomater, urter og hvitløk. Raskt, enkelt og utrolig godt! 

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Røkt svinekam med potetgrateng

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Helstekt røkt svinekam servert med potetgrateng og rødkål-slaw er deilig vintermat med mye smak. Beregn minst 300 gram røkt svinekam pr. porsjon, siden mye går bort i bein.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Fastelavnsboller

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Det er bare fastelavn en gang i året, så da må det være lov til å nyte noen fristende fastelavnsboller med både krem og syltetøy.

  • Stekt ris

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Stekt ris er en super middagsrett, som er en fin måte å bruke opp gårsdagens ris-rester. Husk at det er viktig at risen er raskt avkjølt, og pakke det godt inn, før den ble satt i kjøleskapet. Du kan bruke akkurat den typen ris du har rester av, og hvis du har litt mer eller mindre enn det som står i oppskriften, så gjør ikke det noe. Hvis du ikke har ferdigkokt ris, kan du koke opp ris (les bak på pakken hvordan du gjør det). Vi har brukt gulrot, erter, løk og vårløk, men du kan bruke andre grønnsaker som paprika, finstrimlet kål, sukkererter eller litt frossen grønnsaksblanding.