Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Kyllingform med orzo

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    De små risformede pastakornene som kalles orzo eller risoni er populære i gryter, supper og ovnsretter i Hellas. Vi har laget en alt-i-ett-rett med saftig lårfilet av kylling, fiks ferdig på en halv time.

  • Chili con carne

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Chili con carne betyr chili med kjøtt. Chili con carne er ikke meksikansk mat. Dette er en rett som har basis i det meksikanske kjøkken, men som er ekte amerikansk, trolig fra Texas.

  • Tray bake med laks

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Kanskje verdens enkleste tray bake? Ha alle ingrediensene i en form og smekk inn i ovnen. Perfekt når du har lyst på noe som går fort, men som også smaker skikkelig godt. Bruk grønnsakene du har liggende, så blir du en matredder i samme slengen!

  • Hot hverdagssuppe

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Denne suppen er en smaksrik opplevelse. Kokos og curry spiller godt sammen, og den herlige smaken gir tankene dine en eksotisk flukt i hverdagen.

  • Skrei, lever og rogn

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Skrei, lever og rogn kalles også skreimølje, og er den tradisjonelle måten å servere skreien på. Dette er rustikk mat som bare kan nytes i skreisesongen.

  • Ostesufflé

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Det er en gyllen regel at det er gjestene som må vente på suffleen og ikke omvendt. Ostesufflé er enkelt, tøft, deilig retro og utrolig godt! Ferskt brød og en enkel, grønn salat er alt du trenger ved siden av. Bon Appetit!

  • Lammeskavpanne

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Hverdag og dårlig tid behøver ikke å bety at man ikke kan nyte lammekjøtt. Med lammeskav har du ferdig middag på under en halv time. 

  • Tray bake med banan og is

    Denne oppskriften har fått 4,4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Tray bake trenger ikke alltid være en middagsrett- det kan også bli til en skikkelig digg dessert. Bak banan i ovnen og topp med vaniljeis, peanøtter, cocktailbær og karamellsaus. Bruk gjerne brune bananer til denne retten, så reduserer du matsvinn i samme slengen!

  • Klippekrans

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    Over 60 min

    Klippekrans, kringle eller gigant kanelsnurr?! Nybakt er den helt fantastisk. Husk at alle råvarer bør være romtempererte før du starter. Det betyr at melk, egg og smør bør stå i romtemperatur en god stund før du setter i gang å bake.

version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 20.04.2024 10:15:56