Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Cheeseburger

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    En digg cheeseburger lager du enkelt selv! Topp den med klassisk tilbehør som salat, tomat, rødløk og syltet agurk, eller noe annet du liker godt. 

  • Neslesuppe med smilende egg

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Nesler er et forhatt ugress, men også en super grønnsak med masse smak. Neslesuppe om våren er en klassiker, som for mange vekker minner varme vårdager og kløende vabler på leggene etter neslene. Hett tips: bruk hansker og langbukser!

  • Grillet torsk med ramsløkpoteter

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Om fisken er selvfisket eller kjøpt i butikken spiller ingen rolle. En idiotsikker måte å tilberede den på er å pakke den i folie og sette den på ilden! I løpet av få minutter kan du servere den deiligste grillfisk.

  • Lammeskav thaistyle

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Thailands mangfoldige kjøkken og spennende smaker lar seg fint kombinere med norsk lammekjøtt. Lammeskav er mørt og enkelt å tilberede, og sammen med hvitløk, chili, litt østerssaus og friske grønnsaker har du denne fantastiske retten på bordet i løpet av kort tid.  

  • Kylling satay

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Et genialt triks når du skal lage kyllingspyd i en fei! Tre spydene gjennom alle kyllingfiletene, og skjær i mellom spydene. Vips - ferdige spyd klar for grillen! Pensle på en asiatisk sataysaus, og dette blir skikkelig snadder!

  • Kremede blåskjell

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Under 20 min

    Blåskjell er som all annen sjømat aller best på smak og konsistens i den kalde årstiden. Denne blåskjellvarianten smaker godt hele året og når blåskjellene er spist opp og livet er herlig å leve, tar du opp en skje og spiser resten som en suppe. Enkel mat med mye smak.

  • Sommerkoteletter med gratinert hjertesalat

    Denne oppskriften har fått 2 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Sommerkoteletter med sin røkte og salte smak blir her ledsaget av grillet hjertesalat, gratinert med roquefort og et dryss med grovhakkede hasselnøtter. Spennende og enkel kosemat i sommerlige anledninger. 

  • Rabarbrasuppe

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Rabarbra hører sommeren til. Lag en deilig rabarbrasuppe og server den med vaniljeis eller pisket kremfløte. Suppen smaker like godt kald som varm.

  • Kyllinglår med couscoussalat

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Couscous kan brukes i stedet for ris eller pasta og smaker veldig godt! Sammen med kyllinglår, erter og rosiner blir dette en super middagsrett.