Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo

Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Tandoorilaks med agurkdressing

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Laks med tandoorikrydder løfter fiskemiddagen til en nytt nivå! Krydret og god fisk sammen med frisk og syrlig agurkdressing. Server med byggryn eller couscous, og gjerne en agurksalat til. Perfekt som hverdagsrett eller som en enkel middag når du skal ha gjester.

  • Indisk krydret lammekjøttdeig med poteter

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Med et utvalg krydder i huset, får du enkelt den deilige indiske smaken på denne retten. Kjøttdeig av lam er anvendelig til raske og smaksrike retter som dette.

  • Skrei med tomat- og basilikumsaus

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Februar og mars er høysesong for fersk skrei. Her serverer vi den fantastiske råvaren på sydeuropeisk vis med ferske tomater, urter og hvitløk. Raskt, enkelt og utrolig godt! 

  • Betasuppe med svineknoke

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Betasuppe er norsk tradisjonsmat på sitt beste! Kok gjerne flere knoker samtidig og lag en stor porsjon betasuppe med kjøtt fra svineknokene og masse deilige grønnsaker.

  • Falafel

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Falafel er vegetarboller eller flate kaker laget av moste kikerter. Falafler er vegetarmat med opprinnelse fra Midtøsten.

  • Kinesiske vårruller

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Helsprø ruller som dette ble opprinnelig spist under vårfestivalen i Kina, for å feire det nye året og hylle vårens varme. Nå spises de over hele verden med store variasjoner i smak og fyll. Her har vi fylt dem med kylling, grønnsaker og massevis av deilig smak.

  • Kjøttkaker med ertepuré

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Få hele familien inn på kjøkkenet, finn frem foodprosessoren og sett i gang. Kjøttkakemiddag er superenkelt å lage og smaker kjempegodt.

  • Semlor

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Vil du prøve svenske semlor til fastelavn? Dette er den svenske varianten av de kjente fastelavnsbollene, er fylt med deilig mandelfyll og toppet med pisket krem!

  • Hveteboller

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Har du lyst på ferske boller som smelter på tungen når de spises? Bak boller i dag og kos deg.

version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB11 03.12.2022 17:49:29