Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

  • Stekt juleskinke med potetstappe

    Denne oppskriften har fått 4,5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Juleskinke er super mat å ty til i en travel førjulstid. Server den varm eller kald sammen med smørdampede grønnsaker og potetmos. Et godt tips er å røre inn et par skjeer god sennep i potetstappa. 

  • Lettsaltet torsk med bacon

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

    Lettsaltet torsk vekker til live gode barndomsminner for mange. Sammen med hjemmelaget potetmos, stekt bacon og gulrøtter, er dette norsk tradisjonskost på sitt beste. 

  • Vegisterkaker

    Denne oppskriften har fått 4,7 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Herlige, små kaker av ris, blomkål og havregryn - et supert alternativ til de som velger vegansk.

  • Ørret med appelsinsaus

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Fersk ørretfilet er nydelig gjestemat til små og store anledninger. Her serverer vi ovnsbakt ørretfilet med en syrlig og frisk appelsinsaus og hakkede mandler. 

  • Kalkunfilet med julerub

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Kalkunfilet med julerub er ikke vanskelig å lykkes med. Det smaker nydelig og passer utmerket sammen med rødkål, mango og koriander. 

  • Ribbe med asiatisk glaze

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Deilig, klissete ribbe med masse smak! Saftig svinekjøtt, glaze med asiatiske smaker, servert med friske grønnsaker! Utradisjonell ribbe, men minst like god som klassikeren!

  • Reinsdyrstek med ovnsbakt rødkål og persillerotpuré

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Reinsdyrstek er nærmest ferdigkrydret fra naturens side med en deilig viltsmak. Den gamle klassiske steken har vi piffet opp, og serverer den med ovnsbakt rødkål og en fløyelsmyk persillerotpuré.

  • Karamellpudding

    Denne oppskriften har fått 4,9 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Karamellpudding er kanskje Norges mest populære dessert. Og det er ikke så rart – når den fløyelsmyke, deilige desserten kommer på bordet bringer den frem mange gode minner for alle og enhver. Populært dessert til jul, men også resten av året.

  • Croissant-toast med juleskinke

    Denne oppskriften har fått 4,8 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Lyst på en skikkelig luksuriøs toast? Da er dette retten for deg! Croissant fylt med herlig ost, juleskinke og grov sennep. Nam!

version:11.21.1.11738, server:MP-PRD-WEB12 05.10.2024 11:01:12