Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kyllingfilet med gratinerte rotgrønnsaker

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Søte rotgrønnsaker, sprøtt ostedekke og saftig kylling i ovn er en topp kombinasjon! Som en variasjon kan poteter også bakes sammen med rotgrønnsakene.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Spinatsuppe med egg

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Det er ikke bare Skipper`n som har godt av spinat. En klassisk spinatsuppe med kokt egg er overraskende godt.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Pytt i panne med lammeskav

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Pytt i panne med lammeskav og grønnsaker. Bruk gjerne de grønnsakene du har i kjøleskapet. En rask og enkel hverdagsrett for hele familien. 

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Seibiff med gulrot og løk

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Sei er en klassisk hverdagshelt – en fisk som ikke skal undervurderes.  Den er lett å tilberede og har så mye smak! Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Kyllingfilet med grønn nudelsalat

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Svinefilet oelek

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Chili smaker veldig godt sammen med svinekjøttets søte karakter. Sambal oelek er en chilibasert saus, hvor av navn stammer fra Indonesia og deres kjøkkenredskap som de knuser blant annet chili med.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Fisk- og skalldyrsuppe

    Turmat
    Avansert
    Cook Time
    20–40 min

    En nydelig fiskesuppe med rik smak og en liten touch av stjerneanis. En perfekt forrett. 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Meatloaf

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Meatloaf, kjøttbrød eller forloren hare - kjært barn har mange navn, og det finnes også et utall ulike måter å lage denne retten på. Vi har laget vår meatloaf av en blanding av svine- og storfekjøttdeig, krydret den med fennikel og rosmarin og pakket den inn i bacon. Servert med poteter, saus og grønnsaker er dette skikkelig mettende kosemat.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Bananbrød

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Har du brune bananer liggende på benken? Da kan du lage dette sykt saftige og gode bananbrødet! Perfekt til kaffekosen, i matpakken eller som turmat.

  • Tandoorimarinert torsk

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Lyst på en litt spennende variant av torskemiddagen? Her marineres torsken i tandoori-krydder, yoghurt og lime. Server med ris og en frisk agurksalat!