Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Tomatsuppe med kylling, bønner og basilikum

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Tomatsuppe er en favorittsuppe både blandt barn og voksne, og den er i tillegg sunn og rask å lage! Her er en fyldig variant med mør, norsk kylling, sorte bønner og frisk basilikum. Deilig og godt!

  • Alt i ett-form med laks og grønnsaker

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    40–60 min

    Middagsfavoritten laks i ny drakt - denne lakseformen er enkel, rask og smaker nydelig - og kanskje best av alt: den lager seg selv i stekeovnen mens du kan gjøre andre viktige ting. 

  • Røsti med squash og egg

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Grønnsaker og egg er en perfekt match. Har du rester av kokte poteter og litt squash som du ikke helt vet hva du skal bruke til, lager du denne enkle retten i løpet av under en halv time. 

  • Wraps med reinsdyrskav og tyttebærrømme

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Spenstig variant av fredagstacoen! Wraps med saftig skav og syrlig tyttebærrømme. NAM!

    Ellen Sara viser hvordan du steker perfekt skav, og kjapt lager en knallgod wraps.

  • Lammeboller med byggrissalat

    Denne oppskriften har fått 3 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Saftige lammeboller, byggrissalat med masse spennende smak og mynteyoghurt - lukk øynene et øyeblikk og drøm deg til Midtøsten.

  • Nudelsalat med svinefilet

    Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    40–60 min

    Salat med asiatisk smak - perfekt enten du skal ha gjester eller bare kose deg en hverdag. Nudler som metter, grønt som gjør salaten ekstra fargerik, saftig svinefilet og en kremete, deilig peanøttdressing. Kan det bli bedre?

  • Fiskefrikassé med rød og hvit fisk

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    En smakfull fiskegryte med grønnsaker, en nydelig saus og fersk fisk. Vi har brukt ørret og kveite i vår frikassé, men her er det mange muligheter. Spanderer du litt blåskjell, reker eller andre skalldyr i frikaséen, blir den enda bedre.

  • Belgiske vafler

    Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Vafler blir vi vel aldri lei av, men av og til kan det smake med litt variasjon også på den fronten. Disse nystekte belgiske vaflene er luftige og myke, og smaker nydelig. De blir stekt i et spesielt jern for å få riktig fasong, men du kan også steke dem i det vaffeljernet du har.

    Vafler blir en aldri lei av, men likevel kan det smake med litt variasjon også på den fronten. Belgiske vafler skal væresprø og luftige, og blir stekt i et spesielt jern for å få riktig fasong. Du kan også steke dem i vårt tradisjonelle norske vaffeljern.

  • Speilegg

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Hvis du har lyst på et raskt og varmt måltid, er speilegg perfekt.