Middagstips

Trenger du inspirasjon til hva du skal ha til middag denne uken? Her får du middagstips fra oss.

  • Mandag
  • Tirsdag
  • Onsdag
  • Torsdag
  • Fredag
  • Lørdag
  • Søndag
  • Dessert
  • For barna
  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Krydret perlegryn med stekt egg

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    20–40 min

    Perlegryn eller middagsgryn - forkokte, smakfulle gryn med kort koketid - er et godt alternativ til ris og pasta. Her er de spennende krydret og toppet med speilegg. 

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Seibiff med gulrot og løk

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Sei er en klassisk hverdagshelt – en fisk som ikke skal undervurderes.  Den er lett å tilberede og har så mye smak! Dette er en gjenoppskrift som hører sammen med Kyllingfilet med grønn nudelsalat

  • Denne oppskriften har fått 4 av 5 stjerner.

    Svin- og brokkoligrateng

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    20–40 min

    Grateng er super mat å lage av rester. Vi har brukt kjøttdeig av svin, men her kan i grunnen alt brukes. Og har du ikke mye kjøtt, kan du supplere med dobbelt så mye grønnsaker! Vi har juksa litt, og bruker en posesaus som basis. 

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Raspeballer med svineknoke

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Raspeballer eller komler er norsk tradisjonsmat som ofte serveres på torsdager, såkalt komletorsdag. Salt kjøtt som for eksempel svineknoke er smakfullt og godt tilbehør, og gir god kraft til å koke potetballene i. Kålrotstappe er tilbehør slik det skal være, i følge tradisjonen.

  • Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.

    Reker med urtemajones

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Under 20 min

    Prøv en vri på dressingen til rekene. Green Goddess majones er grønn og lekker og veldig populær i USA. Vi kaller den urtemajones. Deilig urtesmak passer perfekt til rekene!

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kinesiske vårruller

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Helsprø ruller som dette ble opprinnelig spist under vårfestivalen i Kina, for å feire det nye året og hylle vårens varme. Nå spises de over hele verden med store variasjoner i smak og fyll. Her har vi fylt dem med kylling, grønnsaker og massevis av deilig smak.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Klassisk lammestek

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    Klassisk lammestek er typisk servering i forbindelse med påske og i lammesesongen om høsten, men gjerne ellers i året også. Bruker du litt tid på å skjære ut isbeinet på lammelåret før steking, så får du en lammestek som er enklere å skjære i fine skiver.

  • Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.

    Kanelknuter

    Turmat
    Enkel
    Cook Time
    Over 60 min

    Kjært barn har mange navn. Disse lekre og velduftende kanelknutene omtales ofte som kanelsnurrer eller "kanel i svingene".

  • Fylte pannekaker med epler

    Turmat
    Middels
    Cook Time
    Over 60 min

    En supergod dessert, som slår lørdagsgodteriet! Her kan du bruke rester av pannekaker hvis du har det, eller ferdigstekte pannekaker. Du kan også lage dine egne pannekaker.